00:07:11 23.05.2024
Stiri

Și-a dorit o fotografie de senzație, dar totul s-a terminat tragic

Știri 11.12.2018 20:02 Vizualizări1810 Autor: Ziarul National
Și-a dorit o fotografie de senzație, dar totul s-a terminat tragic sursa: unica.ro


O tânără a murit chiar în ziua în care împlinea 31 de ani, în timp ce soțul ei o fotografia. Și-a dorit un cadru de senzație, dar totul s-a transformat într-o tragedie. Jolandi le Roux și soțul ei, Andrew, se aflau la un picnic romantic pe stâncile din Cape Town pentru a sărbători ziua de naștere a femeii.

Cei doi au vrut să capteze prin obiectiv un moment frumos, în care Jolandi sărea parcă peste soare, dar în loc de asta, Andrew a surprins ultimele secunde din viața soției sale care și-a pierdut echilibrul în timpul săriturii și a căzut 152 de metri în gol, conform The Sun. Disperat, bărbatul de 33 de ani, alergător de trekking, a încercat să coboare după ea pe versantul abrupt, la un unghi de 65 de grade, dar s-a oprit la aproape nouă metri de trupul lui Jonadi care rămăsese suspendat într-un arbore.

Din cauza stâncilor impracticabile, echipa de salvare care a ajuns la fața locului s-a chinuit timp de trei ore prin întuneric și ploaie să recupereze trupul femeii care suferise prea multe traumatisme pentru a mai putea fi salvată și alte trei ore pentru a ajunge înapoi în vârf.

Paramedicul Henry Barlow, în vârstă de 47 de ani, a ajuns primul la locul tragediei și l-a văzut pe Andrew agățat de stânci, în încercarea de a ajunge la soția lui. „El şi-a riscat viaţa încercând să ajungă la soţia sa, dar nu a putut. A fost sfâșietor, dar s-ar fi sinucis dacă ar fi mers mai departe“, a declarat acesta. Tinerii care se căsătoriseră în septembrie anul trecut pe plaja de la baza stâncilor cunoșteau zona, dar se pare că au ignorat avertismentele care interziceau trecerea de partea cealaltă a balustradei din cauza terenului alunecos și a riscului de desprindere a rocilor.

Sursa: unica.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md