04:30:11 09.05.2021
 
Stiri

Reprezentanții unui magazin din Chișinău „au refuzat politicos” să întoarcă banii pentru o pereche de căști care au costat 1 820 de lei și s-au defectat la două săptămâni de la procurare

Actualitate 05.04.2021 10:06 Vizualizări1078 Autor: Ziarul National
Reprezentanții unui magazin din Chișinău „au refuzat politicos” să întoarcă banii pentru o pereche de căști care au costat 1 820 de lei și s-au defectat la două săptămâni de la procurare
Poză simbol


Și-a cumpărat o pereche de căști de la un magazin din Chișinău, dar peste două săptămâni s-au defectat. Atunci când a mers să rezolve problema, cumpărătorul a fost „refuzat politicos” de către reprezentanții magazinului, anunță Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP).

Drept urmare, păgubașul a scris o plângere la adresa APCSP, reclamând calitatea produsului procurat cu 1 820 de lei.

Inspectorii Agenției au intervenit în acest caz și agentul economic a restituit suma cu care consumatorul procurase căștile.

Un alt consumator, o altă problemă cu căștile procurate. De această dată, un agent economic a refuzat înlocuirea căștilor procurate pentru telefonul mobil la recomandarea consultantului. Ulterior, s-a dovedit că acele căști nici nu corespund telefonului respectiv și cumpărătorul voia înlocuirea acestora cu altă pereche.

Agentul economic a refuzat să satisfacă cerința consumatorului, motivând că a fost deteriorată cutia la deschiderea acesteia.

Și în acest caz situația a fost remediată datorită intervenției inspectorilor APCSP, iar agentul economic i-a înlocuit cumpărătorului produsul pentru care achitase 300 de lei.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că instituțiile de învățământ din R. Moldova trebuie să revină totalmente la prezența fizică la ore a elevilor după vacanța de Paște?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md