07:12:57 23.03.2019
 
Stiri

Renato Usatîi, despre soluția propusă de liderul PD privind depășirea crizei deșeurilor la Bălți: „Dacă Plahotniuc nu minte, atunci problema deșeurilor va fi rezolvată”

Alegeri 2018 19.06.2018 17:55 Vizualizări2193 Autor: Ziarul National
Renato Usatîi, despre soluția propusă de liderul PD privind depășirea crizei deșeurilor la Bălți: „Dacă Plahotniuc nu minte, atunci problema deșeurilor va fi rezolvată” unimedia.info

Fostul primar de Bălți și lider al „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, recunoaște că soluția propusă, astăzi, de liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, în vederea depășirii crizei deșeurilor din capitala de nord a R. Moldova ar fi bună și speră că actuala guvernare e sinceră în intențiile sale.

Într-o intervenție pe Facebook, fostul primar a scris că soluția privind transmiterea poligonului, pe care sunt stocate deșeurile menajere din Bălți, Primăriei Țambula a venit de la noul primar de Bălți, Nicolai Grigorișin.

„Grigorișin a spus că dânsul a propus ca poligonul de stocare a deșeurilor să fie transmis Primăriei din Țambula. Gestul e corect, dar chestia este că doi ani nu s-a făcut nimic. Da, Nicolae Grigorișin discută cu ministrul Agriculturii, cu premierul etc. Dacă Plahotniuc nu minte, atunci problema deșeurilor va fi rezolvată”, a precizat Usatîi.

De menționat că Vlad Plahotniuc a anunțat astăzi că a fost identificată o soluție privind depășirea crizei deșeurilor la Bălți, care durează de mai bine de jumătate de an. „Reieșind din faptul că acest poligon, chiar dacă este gestionat de un agent economic din Chișinău, se află pe teritoriul a două sate, Țambula și Bilicenii Noi, iar primarul localității Țambula, ca și primarul de Bălți, este exponentul formațiunii politice „Partidul Nostru”, considerăm că este corect ca acest teren să fie transmis satului Țambula, astfel, încât să nu mai existe neînțelegeri și diverse speculații”, a punctat democaratul.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Mihai 19.06.2018 18:30

Păi și până acum Usatîi ce spunea? Că gunoiul este o problemă cauzată tot e conducere, acum au ajuns și convin la rezolvarea ei? Cât se poate să dai vina pe cnducere pe faptul că nu vrei să lucrezi?

Adevărul 19.06.2018 18:55

Deja nu mă mai intereseaza cine o va rezolva, contează doar rezultatul final, dar Usatii cat si Greigorișin să-și fi dorit cu adevărat avea să rezolve această problemă, dar ei au fost ocupați de îmărțirea banilor

Danu 19.06.2018 20:55

Dacă de fiecare dată rezolvărea problemelor cu care se confruntă cetățenii, va fi pusă în prim-plan în detrimentul criteriilor politice, atunci nivelul de trai se va schimba semnificativ.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.03.2019 09:51 Nicolae Negru Alegerile s-au încheiat, dar campania...

18.03.2019 09:17 Nicolae Negru După politica turtei dulci, vine poli...

15.03.2019 09:23 Nicolae Negru Când „principialitatea” politicienilo...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce coaliție de guvernare credeți că va fi formată în R. Moldova după alegerile parlamentare din 24 februarie 2019?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md