17:31:39 03.10.2023
Stiri

REACȚIA Președinției după ce Igor Dodon a decorat un fost lider interlop: „Președintele nu cunoaște toate persoanele recomandate”. „Kitaeț” ar putea rămâne FĂRĂ medalie

Actualitate 21.09.2020 13:50 Vizualizări2520 Autor: Ziarul National
REACȚIA Președinției după ce Igor Dodon a decorat un fost lider interlop: „Președintele nu cunoaște toate persoanele recomandate”. „Kitaeț” ar putea rămâne FĂRĂ medalie


După ce a semnat decretul de decorare cu ordinul „Gloria Muncii” a lui Mihail Aizin, alias „Kitaeț”, personaj cunoscut pentru legăturile sale cu lumea interlopă, l-a chemat vinerea trecută la Președinție să-i înmâne medalia și chiar au făcut poze împreună, Igor Dodon afirmă astăzi că nu-l cunoaște pe acesta.

Solicitată de Ziatul NAȚIONAL, Carmena Sterpu, purtătoarea de cuvânt a Președinției, ne-a spus că șeful statului urmează să se informeze suplimentar în acest caz.

CITIȚI și VIDEO // Nicio zi fără medalii: Igor Dodon l-a DECORAT pe „Kitaeț”, unul dintre liderii lumii INTERLOPE. „Își bate joc și de statul R. Moldova, și de fiecare cetățean”

„Distincțiile de stat se oferă conform selecțiilor și propunerilor făcute de diverse comisii. Președintele nu cunoaște toate persoanele recomandate. Nu cunoaște nici această persoană pentru a se expune în privința sa. Președintele se va informa în privința acestui caz separat”, ne-a declarat purtătoarea de cuvânt a Președinției.Întrebată dacă Mihail Aizin ar putea rămâne fără medalie, având în vedere criticile iscate după decorarea acestuia, Carmena Sterpu ne-a răspuns: „Da”.

Amintim că vineri, pe 18 septembrie, președintele Igor Dodon l-a decorat, în cadrul unei ceremonii oficiale, cu ordinul „Gloria Muncii” pe Mihail Aizin, alias „Kitaeț”, un apropiat al fostei autorități criminale „Zelionîi”, lider al lumii interlope a anilor '90, împușcat în 1999. Acesta a fost reținut pe timpul regimului Voronin, ulterior a fugit în Germania și s-ar afla în spatele mai multor atacuri raider pe teritoriul R. Moldova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md