00:15:56 23.05.2024
Stiri

REŢETĂ MINUNE // Aceste două INGREDIENTE îţi curăţă rapid colonul

Știri 13.10.2016 12:30 Vizualizări2088 Autor: Ziarul National
REŢETĂ MINUNE // Aceste două INGREDIENTE îţi curăţă rapid colonul sursa: eva.ro


Să îţi cureţi colonul e întotdeauna o idee bună, deoarece este un mod eficient de a elimina toxinele din organism şi de a îmbunătăţi digestia!

Ideaspots ne propune o reţetă extrem de uşoară care curăţă rapid colonul. Pe lângă faptul că aceasta ne va purifica organismul, ea ajută la păstrarea bacteriilor bune pentru sistemul digestiv.

Medicina alternativă recomandă oţetul din cidru de mere, natural şi nefiltrat, deoarece e un remediu natural eficient pentru probleme de sănătate, inclusiv cele de colon. Este o soluţie ieftină şi simplă, însă trebuie să ştii să îl alegi pe cel mai bun.

Cu cât produsul are depuneri sau chestii plutitoare în partea de jos a sticlei, cu atât este mai bun! Acest tip de oţet de mere oferă cele mai bune beneficii nutriţionale pentru că nu a fost prelucrat sau pasteurizat. El conţine bacterii utile care descompun mâncarea din intestine, scade tensiunea arterială şi reduce nivelul de zahăr în sânge după o masă.

Cum se prepară reţeta minune:

Ai nevoie de miere neprelucrată şi de oţet din cidru de mere nepasteurizat. Înainte de măsurarea cantităţilor, trebuie să agitaţi bine sticla de cidru.

Amestecaţi două linguri de oţet din cidru de mere cu două linguri de miere într-un pahar de 200 g de apă caldă. Se agită bine până se dizolvă mierea.

Consumaţi această băutură în fiecare dimineaţă pe stomacul gol sau oricând doriţi să vă curăţaţi colonul. Nu e necesar să vă opriţi din activităţile dumneavoastră zilnice, pentru că el e uşor absorbit de sistemul digestiv şi nu veţi experimenta o mişcare bruscă a intestinelor.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md