14:44:23 17.01.2021
 
Stiri

PROIMOBIL.MD ajută bolnavii infectați cu COVID-19, care se află în stare gravă: „Lupta cu acest virus invizibil se dă în comun”

Actualitate 04.12.2020 16:39 Vizualizări1613 Autor: Ziarul National
PROIMOBIL.MD ajută bolnavii infectați cu COVID-19, care se află în stare gravă: „Lupta cu acest virus invizibil se dă în comun”


Din momentul în care R. Moldova, dar și întreaga lume, a fost îngenuncheată de virusul COVID-19, PROIMOBIL.MD, practic, și-a dublat misiunea. Compania imobiliară nu doar că își continuă menirea de bază – aceea de a găsi casa perfectă pentru oricine, dar e alături moral și material de medicii care, asemeni unor soldați, țin piept valului în creștere de infectări, dar și de bolnavii care se află în stare gravă și care luptă pentru viață.

Fiind înzestrați cu un profund spirit civic, angajații PROIMOBIL.MD au mers să doneze sânge și plasmă convalescentă vitală pentru pacienții cu forme grave de COVID -19.

SERGIU MUNTEAN, agent imobiliar PROIMOBIL.MD

„Lupta cu acest virus invizibil, care a cotropit întreaga lume, se dă în comun. E nevoie de unitate și de mobilizare pentru a face munca medicilor mai ușoară și pentru a grăbi însănătoșirea celor infectați. Iată de ce am hotărât, împreună cu mai mulți colegi de serviciu, să donăm sânge și plasmă. Un efort mic din partea noastră, dar o necesitate vitală pentru cei care se prind cu mâinile de viață”.

ALEXANDRU COBÎLTEAN, agent imobiliar PROIMOBIL.MD

„Suntem oameni, înainte de a fi agenți imobiliari. Așa că e de datoria noastră să ne salvăm unii pe alții. Durere străină nu există”.

ALEXANDRU REDMOND, agent imobiliar PROIMOBIL.MD

„Noi interacționăm zilnic cu numeroși oameni. Le oferim consultații, îi ajutăm să-și facă alegerea corectă în privința unei locuințe, dar aici e despre altceva. Aici e despre a-ți dona câteva picături de viață pentru a-l ajuta pe celălalt să respire, să trăiască”.

Dincolo de obligațiunile profesionale îndeplinite fără cusur față de clienți, unii agenți imobiliari sunt și adevărați eroi din umbră. Și asta pentru că mulți dintre angajații companiei donează cu regularitate plasmă și sânge.

ROVELIU BUGA, agent imobiliar PROIMOBIL.MD

„Nu fac acest gest pentru prima dată. Obișnuiesc des să donez sânge, pentru că știu cât de important este acesta pentru salvarea vieților. Practic, de câteva ori pe an donez sânge. Și o spun nu pentru ca să atrag laude, dar pentru ca să inspir și pe alții să-mi urmeze exemplul”.

De această dată mobilizarea vine ca urmare a apelului lansat de Centrul Național de Transfuzie a Sângelui, care împreună cu Publika TV, îi îndeamnă pe oameni să doneze plasmă convalescentă.

IULIA HERŢA, director Marketing PROIMOBIL.MD

„Ne bucurăm că putem să contribuim și noi cumva, oricât de puțin, la ameliorarea stării pacienților grav bolnavi de COVID-19. E cazul, mai mult decât oricând, să fim uniți, să donăm sânge și plasmă pentru ei. Însănătoșirea lor și revenirea la viață va fi cea mai mare răsplată pentru noi”.

PROIMOBIL.MD te îndeamnă și pe tine să fii solidar și să te alături campaniei de donare a plasmei convalescente și de salvare a vieților!

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.01.2021 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Declarația politică ...

11.01.2021 17:20 Ziarul National Victor Chirilă // R. Moldova - Ucrain...

11.01.2021 09:01 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul pas, Maia San...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md