04:26:34 11.04.2021
 
Stiri

Programul DOR: Încep înscrierile pentru cea de-a IX-a ediție! „Vreau să fac parte din familia DOR!”, un filmuleț de maximum două minute

Actualitate 04.03.2021 09:17 Vizualizări2021 Autor: Ziarul National
Programul DOR: Încep înscrierile pentru cea de-a IX-a ediție! „Vreau să fac parte din familia DOR!”, un filmuleț de maximum două minute


Biroul Relații cu Diaspora din cadrul Cancelariei de Stat declară deschisă perioada de înregistrare la cea de-a IX-a ediție a Programului guvernamental *Diasporă*Origini*Reveniri 2021 - Programul DOR.

Programul DOR se va desfășura în perioada 8 - 17 august 2021, având drept scop consolidarea legăturilor emoționale, culturale și de identitate ale copiilor și tinerilor din diasporă cu țara de origine Republica Moldova.

Pentru a participa la Programul DOR, solicitanții utrebuie să aibă abilități de comunicare în limba română, creativitate, deschidere, artistism.

Doritorii se pot înregistra prezentând un video motivațional cu genericul „Vreau să fac parte din familia DOR!”. Filmulețul video cu o durată de maximum două minute va fi expediat la adresa de email: dor@gov.md.

Participarea la programul DOR este gratuită, cheltuielile fiind acoperite din bugetul de stat.

În condițiile situației pandemice globale, evenimentul din anul 2021 se va realiza în regim online, utilizând platformele de comunicare Zoom și Facebook.

Înscrierea la programul DOR se va efectua în perioada 3 februarie - 30 aprilie 2021. Copiii și tinerii din diasporă, la fel ca și cei din Republica Moldova, care întrunesc condițiile de participare, vor completa formularul de înregistrare on-line pe pagina web a programului: www.dor.md, rubrica APLICĂ AICI!

Dosarele depuse vor fi evaluate prin prisma criteriilor de eligibilitate, iar rezultatele vor fi anunțate pe data de 31 mai 2021.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
09.04.2021 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unionismul și echili...

05.04.2021 09:23 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fața adevărată a Mai...

02.04.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fake după fake

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că în prezent există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului R. Moldova, după eșuarea a două tentative de a învesti Guvernul?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md