20:08:19 03.07.2020
 
Stiri

Procurorul general interimar le-a spus coraportorilor APCE că investigația graudei bancare constituie „o prioritate” pentru Procuratură

Social 24.07.2019 10:38 Vizualizări759 Autor: Ziarul National
Procurorul general interimar le-a spus coraportorilor APCE că investigația graudei bancare constituie „o prioritate” pentru Procuratură


Criticată pentru tergiversarea investigațiilor legate de frauda bancară de proporții, produsă în R. Moldova acum mai bine de cinci ani, Procuratura Generală afirmă astăzi că „evoluţia investigațiilor extinse în cazul fraudelor din sectorul financiar-bancar constituie o prioritate pentru activitatea Procuraturii”.

Declarația a fost făcută de procurorul general interimar Igor Popa, la întrevederea de ieri cu coraportorii Comisiei de monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Egidijus Vareikis şi Maryvonne Blondin, dar şi Sylvie Affholder, secretarul Comisiei de Monitorizare, aflaţi într-o vizită de documentare la Chişinău.

„Principalele subiecte abordate în cadrul discuţiilor au vizat reformele în sectorul justiţiei, sporirea eforturilor în prevenirea şi combaterea corupţiei, dar şi evoluţia investigațiilor extinse în cazul fraudelor din sectorul financiar-bancar, care constituie o prioritate pentru activitatea Procuraturii”, se arată într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale.

Coraportorii APCE întreprind o vizită oficială în R. Moldova în perioada 21 - 24 iulie. Aceștia au avut întâlniri cu toată conducerea republicii, inclusiv cu deputații din toate fracțiunie, miniștri și alți șefi de instituții publice.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.07.2020 09:33 Nicolae Negru Nicolae Negru // În impas, regimul Do...

02.07.2020 09:35 Ziarul National Alecu Reniță: Cei care cunoaşteţi pla...

01.07.2020 13:56 Ziarul National Vasile Nedelciuc: OPRIȚI CĂRUȚAȘUL

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md