12:57:26 19.05.2022
Stiri

Prima declaraţie a lui Ilan Șor, după desfăşurarea celui de-al II-a tur al alegerilor de la Bălţi: „Ce s-a întâmplat ieri e o FARSĂ. Noi vom lupta până la capăt, ca să le oferim bălțenilor ceea ce le-am promis"

Actualitate 20.12.2021 18:33 Vizualizări1677 Autor: ZiarulNational
Prima declaraţie a lui Ilan Șor, după desfăşurarea celui de-al II-a tur al alegerilor de la Bălţi: „Ce s-a întâmplat ieri e o FARSĂ. Noi vom lupta până la capăt, ca să le oferim bălțenilor ceea ce le-am promis


„Bălțenii i-au dat duminică o lecție Maiei Sandu și PAS și au arătat în fața întregii țări că nu sunt dispuși să accepte bătaia de joc față de ei din partea actualei guvernări". O declaraţie în acest sens a fost făcută de liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, în contextul alegerilor de ieri, care au fost boicotate masiv la cererea formaţiunii sale şi Marinei Tauber. Mai mult, el i-a asigurat pe bălțeni că, în pofida piedicilor care i se pun, el și echipa sa vor îndeplini fiecare promisiune pe care le-au făcut-o în campania electorală.

Într-un mesaj video, publicat pe pagina sa de Facebook, Ilan Șor le atrage atenția celor din PAS că pot să-și subordoneze instituții, dar nu și pe oamenii din această republică.

„V-ați subordonat toate instituțiile, Procuratura, judecătoriile, Comisia Electorală Centrală, dar nu puteți subordona votul, rațiunea, conștiința și sufletele oamenilor. Ieri, bălțenii v-au arătat cine sunteți în realitate – un loc gol. V-ați șters picioarele de alegerea locuitorilor din Bălți, v-ați bătut joc de dreptul lor la vot. Iar ei, la rândul lor, v-au călcat pe voi în picioare. Bălțenii v-au arătat ce cred despre voi și unde vă e locul. Și-au manifestat verticalitatea, poziția lor civică, au demonstrat că au demnitate”, a declarat Ilan Șor.

Potrivit lui, ceea ce s-a întâmplat la Bălți reprezintă o farsă de proporții și orice om rațional conștientizează că, în spatele acestui joc murdar, stă Maia Sandu și guvernarea PAS.

„Acești doi trădători (Grigorișin și Chirilciuc – n. n.), care au reprezentat-o la alegeri pe Maia Sandu, au avut ocazia să vadă ce cred oamenii despre ei. Sunt convins că oricine înțelege azi că acest pseudoprimar Grigorișin este nelegitim. Sunt convins că orice om cu scaun la cap conștientizează farsa pe care a organizat-o PAS la Bălți”, a menționat liderul formaţiunii parlamentare.

Ilan Șor a mai accentuat că partidul său nu a cumpărat voturi, așa cum încearcă unii să speculeze, și că Marina Tauber a câștigat în mod cinstit încrederea oamenilor din Bălți.

„Întrebați-i pe bălțeni. Nici Partidul „ȘOR”, nici Marina Tauber, nici eu nu am cumpărat niciun vot la Bălți. A fost alegerea lor conștientă în primul tur, iar ieri bălțenii au demonstrat asta în fața întregii țări. Bălțenii au votat nu pentru promisiuni deșarte, ci pentru o schimbare reală a vieții lor în bine. Bălțenii ne-au acordat nouă vot de încredere, pentru că noi am demonstrat prin fapte că facem ceea ce spunem. Iar celor care lansează în spațiul public tot felul de mizerii despre noi vreau să le spun următoarele: mergeți și vorbiți cu oamenii, coborâți din cosmos pe pământ și veți înțelege că, foarte curând, veți fi nevoiți să plecați”, a punctat liderul Partidului „ȘOR”.

În context, Ilan Șor, le-a transmis bălțenilor că, indiferent de piedici, el și echipa lui vor îndeplini ceea ce le-au promis.

„Dragi bălțeni, v-am dat cuvântul de onoare că vom face din Bălți un oraș de vis. V-am promis că vom face viața voastră mai bună. Și astăzi vă dau cuvântul meu de bărbat că vom îndeplini toate promisiunile noastre. Vom lupta până la capăt pentru acest oraș, indiferent cât ne va costa acest lucru. Nu ne vom liniști atât timp cât nu vom realiza tot ce am promis. Prieteni, vă mulțumesc mult și știu sigur că, împreună, vom învinge această liftă. Ieri a început procesul de demontare a regimului fascist pe nume Sandu și PAS. Haideți să luptăm până la urmă pentru drepturile noastre, să luptăm pentru a avea o viață demnă și bună acasă”, a conchis Ilan Șor.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

13.05.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putiniștii și libert...

09.05.2022 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // A doua „eliberare”

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md