05:44:53 14.07.2024
Stiri

Prietenii își iau ADIO de la Michael Schumacher

Sport 06.12.2018 12:39 Vizualizări5458 Autor: Ziarul National
Prietenii își iau ADIO de la Michael Schumacher sursa: google.ro


În decembrie se împlinesc cinci ani de la teribilul accident suferit de campionul mondial al Formulei 1, Michael Schumacher, pe o pârtie de schi din Alpii Francezi.

Cinci ani în care oamenii din întreaga lume nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire. Dar familia campionului nu și-a pierdut speranța şi a crezut în fiecare secundă că fostul sportiv îşi va reveni complet printr-un miracol.

Recent a apărut o scrisoare semnată de soția lui Michael, Corinna. Pentru prima dată, la cinci ani de la accidentul de schi din Alpii Francezi, Corinna a făcut dezvăluiri despre starea soțului ei.

Într-o scrisoare emoționantă, Corinna a afirmat că soțul este un „luptător” și „nu va renunța”.

Însă, acum, fostul manager a lui Michael Schumacher, Wili Weber, a dezvăluit faptul că fostul pilot nu-și va mai reveni niciodată și că și-a luat adio de la bunul lui prieten:

„După o lungă perioada de tristețe, am reușit să îi pun capăt. Am închis acest capitol. Dacă nu aș fi făcut asta, probabil că aș fi înnebunit. Am avut cea mai bună și plină de succes perioada împreună. Am stat alături 20 de ani, la bine și la greu. Dar am ajuns în punctul în care nu ne mai controlăm singuri soarta”, a mărturisit Weber.

Şi Jean Todt, fostul şef de la Ferrari, a vorbit despre relația sa cu Schumacher, după ce i-a fost înmânat premiul din partea revistei germane Auto Bild.

„Îl iubesc pe Michael. Îi vizitez familia. Mi-aş dori ca situaţia să fie alta. Când lumea mă întreabă care e cea mai frumoasă amintire pe care o am, le spun de Suzuka 2000. Michael a devenit campion mondial. I-am zis: din punct de vedere profesional, lucrurile se vor schimba între noi. Nu s-a întâmplat aşa pentru că aveam atât de multă pasiune pentru succes, încât atunci când s-a întâmplat am vrut să luăm următorul trofeu.

„Sunt foarte afectat, aproape că plâng. Dacă veți reuși în viață, veți fi foarte bucuroși dacă puteți să dați ceva înapoi. Asta fac eu acum, ca președinte al FIA. Imaginile cu el sunt așezate peste tot în birourile și apartamentele mele. Îmi voi aminti mereu de timpul petrecut alături de Michael, care a fost cel mai bun din viața mea. Ne iubim unul pe altul, pentru că am scris o poveste incredibilă împreună. Și pentru că am rămas întotdeauna împreună în momentele dificile”, a spus Jean Todt.

Sursa: avantaje.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md