12:23:43 14.07.2020
 
Stiri

Preotul Valuță, care a umplut de SÂNGE un câine, leagă gestul său de GEOPOLITICĂ: „Omul PROEUROPEAN mai tare iubește animalele decât oamenii”. Acesta așteaptă MULȚUMIRI pentru „grijă”

Social 22.07.2019 17:00 Vizualizări1340 Autor: Ziarul National
Preotul Valuță, care a umplut de SÂNGE un câine, leagă gestul său de GEOPOLITICĂ: „Omul PROEUROPEAN mai tare iubește animalele decât oamenii”. Acesta așteaptă MULȚUMIRI pentru „grijă” facebook


Preotul Ghenadie Valuță nu-și reproșează faptul că a legat de mașina sa un câine pe care l-a târât pe asfalt. Acesta îi învinuiește pe cei care au dezaprobat gestul său nesăbuit că ar fi proeuropeni și că le-ar păsa mai mult de un câine decât de oameni sau copii.

„Spre regret, azi omul proeuropean mai tare iubește animalele decât oamenii sau copii. Mai degrabă un câine îl îngrijește, decât să nască un copil. Paradoxal, dar un copil să-l avortezi nu este o crimă pentru el, dar o pisică sau un câine atâta milă…”, a scris Valuță pe Facebook.

După ce a scris acest mesaj, pagina sa Facebook i-a fost blocată, însă preotul nu s-a lăsat și a continuat atacul. „Pagina Facebook în moldo-romană mi-a fost blocată. Iarăși netradiționalii mă urmăresc și intervin în viața mea privată. Dar să vedem adevărul... Ieri am decis cu un vecin să imobilizăm un alt câine vagabond, pentru a proteja copiii și oamenii care permanent sunt speriați, dar au fost și cazuri de mușcături. Din considerente de securitate și igienă, am decis să-l legăm de mașină și cu circa 15-20 km/oră, cu semnalizatorul aprins, am decis să îl duc la o fabrică de mezeluri la circa 2 km. Acolo paznicii le mai aruncă un os...”, a menționat acesta.

Mai mult, preotul dă vina pe cei care au filmat incidentul că ar fi speriat câinele, iar în rezultat acesta „a frânat cu pernuțele de la lăbuțe” pe asfalt.

„Pe drum, niște „boieri”, claxonând puternic din spate, au speriat câinele, care din spaimă a frânat cu pernuțele la lăbuțe de asfalt, de unde a și apărut niște sânge. Menționez că am fost împotriva inițiativei de a-l otrăvi sau împușca (câinele n.r.). Dar cuiva se vede că le place să rupă din context și să exagereze, în loc să mulțumească pentru grijă”, a adăugat acesta.

Deputatul Radu Marian a expediat astăzi un demers la Procuratura Generală cu solicitarea de a pedepsi „acest act de cruzime față de animale comis de acest individ neadecvat pe nume Ghenadie Văluță”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
13.07.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Niște canalii

11.07.2020 10:46 Ziarul National Alecu Reniță // Statalitatea dodonis...

10.07.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Gațcaniada sau cum a...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md