04:32:42 09.12.2023
Stiri

Premierul Maia Sandu, către subalterni: „Nu vom tolera să plătim din bani publici funcționari care sabotează activitatea Guvernului, care nu lucrează în interesul cetățeanului”

Social 30.08.2019 16:36 Vizualizări2735 Autor: Ziarul National
Premierul Maia Sandu, către subalterni: „Nu vom tolera să plătim din bani publici funcționari care sabotează activitatea Guvernului, care nu lucrează în interesul cetățeanului”


Cabinetul de miniștri de la Chișinău a aprobat astăzi Planul de acţiuni al Guvernului pentru un an, în perioada iunie 2019 - iunie 2020, care stipulează pașii ce urmează a fi întreprinși pentru realizarea Planului de Acțiuni privind implementarea Acordului de Asociere și a Memorandumului Suplimentar privind Politicile Economice și Financiare.

Premierul Maia Sandu a declarat că, în timp ce în Guvern există angajați ce-și fac activitatea cu dedicație, cu profesionalism și în interesul cetățenilor, mai sunt și din cei care ar acționa „în interesul altor persoane”.

„Noi o să evaluăm, o să angajăm, o să promovăm oamenii în funcție de performanțe și nu de culoarea politică. În același timp, trebuie să le spunem tuturor că nu o să tolerăm să plătim din bani publici funcționari care sabotează activitatea Guvernului, care au o atitudine neserioasă, nu sunt profesioniști și lucrează pentru altcineva decât pentru cetățeni. Vă rog să luați în serios procesul de evaluare a funcționarilor publici, așa încât oamenii care merită să rămână în continuare, să fie promovați, iar oamenii care nu merită să fie alungați din sistem. Noi suntem aici ca să îmbunătățim calitatea vieții cetățeanului și vreau ca toată lumea să țină cont de acest lucru”, a declarat Maia Sandu la ședința Guvernului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
08.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Maria Zaharova...

06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md