00:45:14 24.06.2024
Stiri

Patronat pentru Dezvoltare Durabilă România – Republica Moldova, lansat la București: Proiecte de interes comun, implementate în mai multe sectoare economice

Actualitate 17.05.2024 12:43 Vizualizări1052 Autor: Ziarul National
Patronat pentru Dezvoltare Durabilă România – Republica Moldova, lansat la București: Proiecte de interes comun, implementate în mai multe sectoare economice Ambasada R. Moldova în România


Potențialul economic al celor două maluri de Prut va fi diversificat prin intermediul Patronatului pentru Dezvoltare Durabilă România – Republica Moldova (PDDRM).

Patronatul a fost lansat joi, 16 mai, în cadrul Conferinței „Planul Economic Multianual România - Republica Moldova”, organizată de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București.Ambasadorul R. Moldova în România, Victor Chirilă, a prezentat la eveniment principalii parametri ai relațiilor comercial-economice actuale dintre Republica Moldova și România, proiectele în domeniul infrastructurii de transport, energiei etc.

De asemenea, diplomatul a vorbit despre parcursul european al R. Moldova și despre prioritățile de cooperare între Chișinău și București.Prin intermediul Patronatului, conducerea și membrii acestuia își propun să diversifice relațiile transfrontaliere dintre România și Republica Moldova prin implementarea proiectelor de interes comun în mai multe sectoare economice, cu beneficii tangibile pentru ambele state.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md