22:44:19 15.01.2021
 
Stiri

Observațiile unui politician: „Lipsa de reacție a liderilor „ACUM” la ATACURILE lui Dodon asupra unor parlamentari „ACUM” îl vor motiva pe acesta să vină cu noi și noi pretenții”

Politică 02.08.2019 14:29 Vizualizări2328 Autor: Ziarul National
Observațiile unui politician: „Lipsa de reacție a liderilor „ACUM” la ATACURILE lui Dodon asupra unor parlamentari „ACUM” îl vor motiva pe acesta să vină cu noi și noi pretenții”


„Igor Dodon nu a rezistat prea mult timp fără să atace unionismul și, implicit, ideea de românism în R. Moldova. Atacul fudul și datul din deget la adresa deputatului Iurie Reniță, dar și la ceilalți parlamentari, Octavian Țîcu și Lilian Carp, evidențiază nevoia de legitimare a infrastructurii de putere pe care Igor Dodon și-o creează cu sprijinul parlamentarilor „ACUM”, dar și al unora din aleșii PD”, consideră președintele executiv al Partidului Unității Naționale, Anatol Șalaru.

Potrivit lui, „reacția țâfnoasă a lui Dodon, în contradicție cu mieunatul văzut de toată lumea în discuțiile cu Plahotniuc”, ar ascunde „existența unui plan aflat în derulare și coordonat de Moscova”.

„Din punctul meu de vedere, după stabilizarea economică prin finanțarea externă de către Guvernul Maiei Sandu, Igor Dodon va pune în discuție reîmpărțirea fotoliilor ministeriale și eliminarea unor deputați incomozi din conducerea unor comisii parlamentare. Lipsa de reacție a liderilor „ACUM” la atacurile lui Dodon asupra unor parlamentari „ACUM” îl vor motiva pe acesta să vină cu noi și noi pretenții”, atrage atenția Șalaru.

Astfel, politicianul crede că președintele Igor Dodon ar trebui oprit acum.

„Dodon trebuie oprit cât nu este târziu și nu și-a așezat infrastructura de putere. Dacă va fi lăsat să-și facă de cap, primele victime ale preluării sistemului, demult ticăloșit, vor fi chiar membrii blocului „ACUM””, a conchis liderul PUN.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.01.2021 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Declarația politică ...

11.01.2021 17:20 Ziarul National Victor Chirilă // R. Moldova - Ucrain...

11.01.2021 09:01 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul pas, Maia San...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md