07:26:53 19.06.2024
Stiri

O sută de copii din raionul Ialoveni vor merge gratuit la o tabără de vară din județul Dâmbovița, România: Foi de odihnă gratuite pentru copiii din Ialoveni, oferite al șaselea an

Actualitate 20.05.2024 15:10 Vizualizări868 Autor: Ziarul National
O sută de copii din raionul Ialoveni vor merge gratuit la o tabără de vară din județul Dâmbovița, România: Foi de odihnă gratuite pentru copiii din Ialoveni, oferite al șaselea an Gazeta Dâmboviței
Poză simbol


Circa 100 de copii din raionul Ialoveni vor merge și în această vară, gratuit, la o tabără de odihnă din Județul Dâmbovița, România.

Odihna copiilor va fi asigurată prin intermediul unui proiect al Consiliului Raional Ialoveni și Consiliului Județean Dâmbovița din România, implementat în rezultatul înfrățirii, pe 15 mai 2015, dintre Ialoveni și Dâmbovița.

Potrivit vicepreședintelui raionului Ialoveni, Eugen Secrieru, cheltuielile pentru cazarea și alimentația copiilor sunt asigurate în totalitate de Consiliul Județean Dâmbovița, în timp ce Consiliului Raional Ialoveni îi revin cheltuielile legate de transport. În acest context, Consiliul a alocat deja, prin decizia consilierilor din 17 mai, 100 de mii de lei pentru transportul copiilor în două tururi, scrie ialovenionline.md.

Lista elevilor ce vor merge la tabăra de odihnă din România urmează a fi aprobată de Consiliul Raional, în baza propunerilor venite din partea școlilor din raion.

Menționăm că acesta este al șaselea an în care Consiliul Județean Dâmbovița va oferi foi de odihnă pentru copiii din raionul Ialoveni.

Sursa citată mai transmite că aleșii raionali din Ialoveni au aprobat, de asemenea, și alocarea a 1,3 milioane de lei pentru odihna a 430 de copii din raion în taberele de vară din Republica Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md