15:30:52 16.07.2020
 
Stiri

O nouă PROVOCARE pentru echipa de fotbal a jurnaliștilor sportivi - Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice de fotbal

Sport 11.10.2019 12:20 Vizualizări1329 Autor: Ziarul National
O nouă PROVOCARE pentru echipa de fotbal a jurnaliștilor sportivi - Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice de fotbal


O nouă PROVOCARE pentru echipa de fotbal a jurnaliștilor sportivi - Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice de fotbal

Un grup de reprezentanți ai Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM) se va deplasa duminică, 13 octombrie, la Congresul presei sportive din Balcani și Europa de Sud-Est. Evenimentul se va desfășura în Complexul sportiv din Siofok, Ungaria, în perioada 14-17 octombrie curent.

De asemenea, în aceeași localitate va avea loc și Campionatul Țărilor Balcanice de fotbal, la care vor partcipa jurnaliști sportivi din opt state din această regiune a Europei: Ungaria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Macedonia, Muntenegru, Croaţia, România şi R. Moldova.

Naționala Moldovei va fi reprezentată de Alexandru Fosa, Veaceslav Burghelea, Ion Fuștei, Alexandru Rusu, Vladimir Horoshilov, Artiom Litviacov, Elnur Ashrafoglu (reprezentant APSM în Azerbaidjan), Ion Anuşca și șeful delegației Eduard Ciobanu, președintele APSM.

Deplasarea echipei naționale este realizată cu suportul financiar al partenerilor oficiali ai APSM: Apriori Wine şi Loteria Națională a Moldovei.

„Compania noastră a fost fondată în baza unor convingeri precum perseverența și excelența. Aceste două caracteristici ne determină să muncim zi de zi pentru rezultate impecabile, reușind să ne poziționăm printre liderii pieței locale și, adițional, să ducem faima vinurilor moldovenești în lumea întreagă. Admirăm asemenea calități precum tenacitatea și dorința dea învinge, de care echipa Asociației Presei Sportive din Moldova a dat dovadă în permanență. Astfel, aceasta a reușit, de-a lungul anilor, să obțină la nivel european performanțe demne de tot respectul, ocupând locuri de top la cele mai prestigioase competiții continentale. Suntem siguri că asemenea rezultate contribuie la promovarea sportului în rândul conaționalilor noștri și încurajează practicarea unui mod de viață sănătos. Sperăm că o colaborare rodnică dintre Apriori Wine și Asociația Presei Sportive va aduce un aport semnificativ la consolidarea importanței sportului în societate. Îi dorim mult succes echipei noastre la Campionatul European al Țărilor Balcanice și Est-Europene la Fotbal!”, a declarat Vadim Ștacu, Director Marketing Apriori Wine.

„Suntem bucuroşi să fim partenerul Asociaţiei Presei Sportive din Moldova, în general, și al echipei de fotbal a jurnaliştilor sportivi, în special. NGM Company SRL este partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei, gestionând sectorul loteriilor și pariurilor sportive. Fondatori ai întreprinderii sunt două companii din Bulgaria, care activează în același domeniu. La baza activității companiei stă modelul european de responsabilitate socială a businessului. Acest lucru înseamnă că, la fel ca și fondatorii din Bulgaria, întreprinderea din Moldova se axează pe susținerea dezvoltării sportului, a proiectelor de educație și echitate socială”, a menţionat Plamen Milanov, Director NGM Company.

Reamintim că echipa presei sportive din Moldova a câștigat, în anul 2017, Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice, iar în 2018, la Ohrid (Macedonia), a ocupat locul II premiant. În ediţia curentă, obiectivul maximal pe care și l-a propus selecționata noastră este adjudecarea titlului suprem.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
13.07.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Niște canalii

11.07.2020 10:46 Ziarul National Alecu Reniță // Statalitatea dodonis...

10.07.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Gațcaniada sau cum a...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md