04:15:24 30.05.2023
Stiri

VIDEO // Firat, ÎNGENUNCHEAT de Mancini. Naționala de fotbal a R. Moldova a pierdut la scor de TENIS în fața Italiei și e cu moralul la pământ pentru partida oficială cu Grecia

Sport 08.10.2020 09:35 Vizualizări4518 Autor: Ziarul National
VIDEO // Firat, ÎNGENUNCHEAT de Mancini. Naționala de fotbal a R. Moldova a pierdut la scor de TENIS în fața Italiei și e cu moralul la pământ pentru partida oficială cu Grecia fmf.md


Naționala noastră de fotbal a suferit cea mai categorică înfrângere cu Engin Firat pe banca tehnică, 0-6 cu Italia, iar „tricolorii” sunt cu moralul la pământ pentru partida de mâine, contând pentru Liga Națiunilor, cu Grecia.

„Tricolorii” ne-au obișnuit în ultima perioadă cu meciuri antrenante în care pun osul la bătaie, se bat pentru fiecare minge, însă nu a fost aceeași atitudine cu Italia. Foștii campioni mondiali au controlat cap-coadă meciul, iar Firat a privit neputincios, cu mâinile în buzunar, dezastrul din teren.

Italienii au zburdat pe teren, iar după primele 45 de minute pe tabela de marcaj era 5-0. În repriza secundă, elevii lui Roberto Mancini au redus turațiile și au marcat încă un gol. Scorul putea să fie și mai mare, dar „squadra azzurra” a avut milă de echipa noastră.

Astfel, selecționerul Engin Firat are o misiune extrem de grea pentru a redresa moralul echipei înaintea partidei de mâine cu Grecia. Acest meci amical de gală cu Italia ar putea să ne fi făcut mai mult rău decât bine, în speță înaintea unei partide oficiale din preliminariile Ligii Europei, unde echipa noastră este pe ultimul loc.

„Recunosc că sunt foarte dezamăgit. De când sunt la cârma echipei nu am pierdut la așa scor, chiar și cu Franța diferența a fost de un gol. Ceea ce s-a întâmplat între minutele 22 și 45 e de neconceput. Patru-cinci jucători de-ai noștri au comis greșeli impardonabile, de parcă nici nu au fost pe teren. Asta le-a ușurat sarcina italienilor. Pentru mine e o premieră o astfel de situație”, a recunoscut selecționerul Engin Firat, care nu a reușit să-și motiveze suficient elevii înaintea partidei.

Acesta e conștient că rezultatul dezastruos cu Italia i-a afectat jucătorii. „Unica ieșire din situație e să uităm cât mai repede acest dezastru. Altfel nu vom avea nicio șansă cu Grevia. Trebuie să tragem învățăminte din partida cu italia și să fim pregătiți pentru meciul următor. Nu pot eu acum să ridic vocea la jucători, deoarece ei trebuie din nou să creadă în forțele proprii, altfel nu vom reuși nimic”, a conchis antrenorul turc.

Italia - MOLDOVA 6-0

A marcat: Bryan CRISTANTE (18), Francesco CAPUTO (23), Stephan EL SHAARAWY (30, 45+1), Veaceslav POSMAC (37, autogol), Domenico BERARDI (72)

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md