01:41:50 19.11.2018
 
Stiri

O bătrână a plătit 3.500 de lei pentru o coafură nouă

Știri 17.05.2018 16:40 Vizualizări802 Autor: Ziarul National
O bătrână a plătit 3.500 de lei pentru o coafură nouă sursa: libertatea.ro

O bătrână a plătit 3.500 de lei pentru o coafură nouă. Nu a fost un moft al femeii în vârstă de 82 de ani, din București, ci de un jaf în toată regula. În loc să se aleagă cu o coafură pe gustul ei, octogenara a căzut victima unei așa-zise frizerițe pe care abia o cunoscuse la o șuetă, pe stradă. Aceasta a „taxat-o” scump pe femeie pentru serviciul la domiciliu: i-a furat din casă 3.500 de lei.

Unei tinere în vârstă de 33 de ani i-a venit ideea să scoată un ban pozând în frizer priceput. A ieșit pe stradă unde a „agățat” o bătrână în vârstă de 82 de ani dornică să-și schimbe look-ul. După o conversație banală în care frizerița a convins-o pe viitoarea victimă că cel mai bine ar fi dacă i-ar aranja părul acasă, amândouă au urcat în apartamentul bătrânei unde avea să se consume jaful.

Coafeza și-a abandonat clienta pe scaun și a fugit cu banii

Sub pretextul unui drum urgent până la baie, coafeza s-a dus în altă cameră unde a cotrobăit după orice obiect de valoare care i-ar putea aduce niște bani. Până la urmă, cu ajutorul informațiilor obținute chiar de la octogenara care stătea cuminte pe scaun în așteptarea „hayr-stilistului” personal care avusese „amabilitatea” să o aranjeze la domiciliu, hoața a lăsat-o fără 3.500 de lei. Apoi, fără ca măcar să-i mai pese de stadiul frezei bietei femei jefuite, în părul căreia își băgase deja foarfeca, frizerița a plecat rapid din locuință.

În două zile, frizerița hoață a cheltuit toți cei 3.500 de lei furați de la bătrânăPolițiștii bucureșteni au reușit să o găsească pe falsa coafeză, însă din 3.500 de lei pe care îi furase bătrânei, aceasta nu mai avea nici un șfanț. În două zile îi cheltuise pe toți. Femeia jefuită prin metoda „frizerița” se poate consola doar cu faptul că infractoarea s-a ales cu dosar penal și a fost plasată sub control judiciar pentru infracțiunea de furt.

O metodă similară prin care sunt jefuiți în special bătrânii este metoda ”de la gaze”. Așa ziși muncitori de la companii de gaze intră în casele oamenilor sub pretextul unor verificări însă îi jefuiesc în propriile apartamente.

Sursa: libertatea.ro

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.11.2018 12:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

16.11.2018 09:21 Nicolae Negru Plahotniuc crede că Europa e proastă?

12.11.2018 09:18 Nicolae Negru O altă perspectivă asupra furtului mi...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md