23:26:32 22.07.2018
 
Stiri

Noul reprezentant al OSCE pentru reglementarea conflictului TRANSNISTREAN vine la Chișinău. Franco Frattini și-a stabilit deja AGENDA

Politică 10.02.2018 16:30 Vizualizări681 Autor: Ziarul National
Noul reprezentant al OSCE pentru reglementarea conflictului TRANSNISTREAN vine la Chișinău. Franco Frattini și-a stabilit deja AGENDA

Reprezentantul special al Preşedintelui în exercițiu al OSCE pentru reglementarea conflictului transnistrean, Franco Frattini, va întreprinde o vizită oficială în R. Moldova în prima jumătate a lunii martie curent.

În cadrul unei discuții telefonice cu vicepremierul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, reprezentantul OSCE pentru reglementarea conflictului transnistrean a spus că la Chișinău urmează să aibă consultări pe marginea măsurilor ce urmează a fi planificate și realizate în anului 2018.

Astfel, pentru elaborarea unei agende prealabile a procesului de negocieri pentru anul 2018, pe parcursul lunii februarie curent, ministrul Plenipotențiar din cadrul Direcției Generale Afaceri Politice și Securitate a Ministerului Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale al Italiei, Alfredo Conte, va veni la Chișinău pentru a desfășura coordonările corespunzătoare.

Reamintim că, pe parcursul exercitării în anul 2018 a Președinției în OSCE, Italia și-a propus să se ghideze de motto-ul cu genericul „Dialogue, Ownership, Responsibility”.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md