02:17:56 27.02.2024
Stiri

Noii primari, aleși în noiembrie, chemați de președinta Maia Sandu la Chișinău: „Vă aștept la Forumul primarilor pentru a pune fundamentul unei colaborări benefice pentru toți cetățenii”

Actualitate 04.12.2023 10:41 Vizualizări1789 Autor: Ziarul National
Noii primari, aleși în noiembrie, chemați de președinta Maia Sandu la Chișinău: „Vă aștept la Forumul primarilor pentru a pune fundamentul unei colaborări benefice pentru toți cetățenii”


Toți primarii aleși la alegerile locale generale din toamna 2023 sunt așteptați pe 9 decembrie curent la Chișinău pentru a participa la un forum organizat sub egida Președintei Maia Sandu.

„Dragi primari aleși, în următorii patru ani de voi va depinde cum se dezvoltă localitățile noastre. Oamenii v-au oferit încrederea și susținerea, punându-și speranțele în faptul că veți munci pentru a construi sate și orașe în care să ne placă să trăim și cu care să ne mândrim. Vreau să discutăm cum putem face aceste lucruri împreună. Vă invit și vă aștept la Forumul primarilor, organizat pe 9 decembrie, pentru a pune fundamentul unei colaborări benefice pentru toți cetățenii”, a lansat invitația șefa statului.

Președinta a punctat că obiectivul autorităților centrale și locale este să creeze comunități puternice, să îmbunătățească condițiile de trai acasă și să transforme R. Moldova într-un stat european.

CITIȚI și OFICIAL // PORTRETUL primarilor aleși la alegerile locale generale din noiembrie 2023: Cel mai tânăr primar are 23 de ani, iar trei aleși - câte 71 de ani. Fiecare al patrulea primar este femeie

„Voi, aleșii locali, sunteți în prima linie față de nevoile locuitorilor. Voi îi ascultați zi de zi și pe umerii voștri stă îndeplinirea celor mai urgente și firești lucruri - apă pentru toți, transport sigur, grădinițe și școli moderne, sate și orașe amenajate. Doar împreună - administrația centrală și administrația locală - vom reuși să îndeplinim aceste cerințe și să îmbunătățim viața tuturor moldovenilor. Ne vedem pe 9 decembrie la Forumul primarilor!”, se arată în mesajul președintei Maia Sandu.

Menționăm că, la recentele alegeri locale generale, au fost aleși 895 de primari.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md