16:52:15 25.07.2024
Stiri

Natalia Barbu vrea să cucerească din nou

Monden 17.11.2013 15:22 Vizualizări4647 Autor: Doina Popov
Natalia Barbu vrea să cucerească din nou


Planuri:„Voi susține un concert mare la Chișinău”

Interpreta Natalia Barbu a lansat recentvideoclipul celui mai recent single al ei intitulat „Doar eu”. Piesa face parte din cel mai nou proiect muzical al artistei, ce urmează a fi lansat în primăvara lui 2014. Contactată de Ziarul NAȚIONAL, Natalia Barbu a dezvăluit mai multe detalii despre noua sa creație, dar și despre viața de familie.

Filmările videoclipului au durat 24 de ore și s-au desfășurat în interiorul Casei Oamenilor de Știință din București, sub îndrumarea regizorului basarabean Slava Sârbu. Scenariul videoclipului ilustrează povestea de dragoste dintre două femei, o poveste îndrăzneață, pe care solista a decis să o adopte fără prejudecăți. Videoclipul a fost lansat atât pe piața din România, cât și pe cea din Republica Moldova.

Ideea noului videoclip a stârnit multe comentarii.De ce ai ales să abordezi anume această temă?

În videoclip e o poveste de iubire dintre două femei,o poveste care ajunge la despărțire. E o temă care m-a provocat. Fiind artistă, am acceptat această provocare și am încercat să îmi joc rolul în videoclip cât mai bine.„Doar eu” este primul extras pe single de pe acest material, data lansării lui urmând a fi anunțată la începutul anului viitor, după terminarea înregistrărilor.Sunt încântată să revin pe scena muzicală, după doi ani în care atenția mea a fost concentrată pe familie. Cu această ocazie, țin să mulțumesc și echipei alături de care am lucrat la videoclip.

Ai menționat într-un comentariu pe o rețea de socializare că a trebuit să stai cinci ore în cadă. De ce a durat atât de mult? A fost cea mai grea scenă din videoclip?

Cadrele din cadă îmi plac cel mai mult,probabil cele cinci ore filmate au dat cele mai bune rezultate. Nu am avut scene grele, toate au avut farmecul și, în același timp, greutățile lor.În cadă a fost mai obositor pentru că, la un moment dat, amorțisem de la apă.

Câte ținute ai schimbat? De cine sunt semnate?

Laacest clip am lucrat cu o echipă de profesioniști.Styling: Radu Mada,hair-styling: Florin Noje și make-up: Traviata Păduraru.

Ce planuri de viitor ai în domeniul muzical? Nu ți-ai dori un concert solo?

Am planuri mari pentru anul viitor,acum lucrez la un album conceptual care cred eu mă reprezintă sută la sută, plus clipuri noi și, bineînțeles,voi susține un concert mare la Chișinău care se așteaptă demult realizat.

Mai ai vreun vis pe care ți-ai dori să-l adeverești?

Visele întotdeauna există în sufletul meu, dar, pentru că sunt mai superstițioasă în ultimul timp, prefer să mă împart cu ele după realizarea lor.

Nu simți dorul Chișinăului, rudelor și familiei?

Nu sunt atât de departe, așa că vin destul de des pe la Chișinău, în plus multe din rudele mele sunt plecate peste hotare, așa că ne vedem în diferite țări ale lumii. Asta e situația din R. Moldova, din păcate, ne-am împrăștiat prin toată lumea.

Cum te alintă soțul tău? Care a fost cel mai frumos cadou dăruit de el?

El mă alinta mereu,nu are nevoie de un motiv anume,acesta e felul lui de a fi. Orice cadou de la el este unic și de neprețuit.

Cum începe ziua perfectă pentru tine?

Începe cu „te iubesc”, cu un mare mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot, o îmbrățișare și mulți pupici celui mai prețios prințișor din lume,Victoraș al meu.

Ce face Victoraș? Încă n-ai decis să-l arăți publicului?

Crește, vorbește, merge la grădiniță, e cel mai scump. E un copil cuminte și foarte pozitiv. Încă nu m-am decis să îl scot în fața publicului, nu vreau, deocamdată, să îl expun.

Care este secretul frumuseții tale? Practici sportul? Ții vreo dietă?

Fericirea și iubireasunt probabil ceea ce se vede și pe fața mea.Plus câte un pic de sport, din păcate, nu atât de mult cât mi-aș dori și seara mănânc foarte puțin: un iaurt, somon afumat sau măsline.

Te simți împlinită ca femeie, interpretă, soție și mamă?

Da, mă simt împlinită din toate punctele de vedere. Uneori mi-e și frică să zic în voce tare acest lucru.

Vă mai doriți copii?

Nu știu, încă nu ne-am gândit la al doilea copil. Mai lăsăm să treacă timpul și să ne bucurăm din plin de Victor.

Obișnuiești să gătești? Dacă da, care sunt bucatele preferate ale soțului? Dar el, la rândul său, se pricepe în arta culinară?

Gătesc și eu uneori, știu săfac un borș roșu excepțional care în România este ceva nou. Lui Toni îi place foarte mult.În schimb,el este bun la alte bucate. Gătește cel mai des caracatiță în sos de bere neagră, creveți și pește.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md