07:33:51 06.12.2023
Stiri

Natalia Barbu are SOŢ MILIONAR, dar este incredibil CE VA BEA de Revelion

Monden 31.12.2014 15:53 Vizualizări2869 Autor: Ziarul National


 Natalia Barbu are SOŢ MILIONAR, dar este incredibil CE VA BEA de Revelion

Vedetele aleg de obicei ca, de Revelion, să se răsfeţe în cele mai exotice locuri şi să consume cele mai fine preparate culinare sau băuturi, pentru ca anul ce vine să le fie frumos şi îmbelşugat. Frumoasa Natalia Barbu face, însă, o excepţie de la regulă, scrie libertatea.ro.

Basarabeanca Natalia Barbu a ales să facă Revelionul cu ţuică bio.

„Primul Revelion în ultimii trei ani în care nu mai cânt, ci am ales să stau acasă cu soţul şi copilul”, a mărturisit interpreta.

„Nu prea mă pricep eu la gătit, bucatele ni le aduc părinţii. Vom avea mâncare gătită în casă, bio. Şi ţuica şi vinul vor fi bio, adică producţie internă”, a declarat Natalia în exclusivitate pentru „Libertatea”.

Născută în municipiul Bălţi, Natalia şi-a construit o viaţă de vis alături de românul cu zece milioane de euro în cont, Nicolae Sota. Cântăreaţa basarabeancă a trăit primul vis românesc acum 16 ani, când a luat premiul întâi la Festivalul de la Mamaia.

„Atunci am dat peste oameni greşiţi şi lucrurile nu s-au legat. A trebuit să mă întorc acasă”, îşi aminteşte ea. A revenit dincoace de Prut în 2005 şi a rămas, hotărâtă să-i convingă pe români de calităţile ei artistice. În 2010, în calea ei a apărut Sota.

„El m-a căutat şi a fost foarte insistent. M-a invitat în excursii la Cancun şi la Miami. L-am refuzat aproape un an. A trebuit să mă conving că există acea energie care ne leagă”. Şi, în cele din urmă, i-a cedat. În 2011 au devenit soţi şi părinţi.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md