20:38:51 22.03.2023
Stiri

Municipiul Cahul mai are șapte Cetățeni de onoare. Primarul Nicolae Dandiș: „Le-am mulțumit acestor personalități pentru rolul semnificativ pe care îl au în dezvoltarea culturii în comunitatea noastră și pentru poporul nostru”

Actualitate 03.02.2023 16:34 Vizualizări1482 Autor: Ziarul National
Municipiul Cahul mai are șapte Cetățeni de onoare. Primarul Nicolae Dandiș: „Le-am mulțumit acestor personalități pentru rolul semnificativ pe care îl au în dezvoltarea culturii în comunitatea noastră și pentru poporul nostru”   Facebook // Nicolae Dandiș


Municipiul Cahul s-a „îmbogățit” cu încă șapte Cetățeni de onoare.

Este vorba despre Eugen Doga, compozitor, Artist al Poporului R. Moldova, membru al Consiliului artistic al Filarmonicii municipale Cahul, Gheorghe Mustea, Artist al Poporului R. Moldova, membru al Consiliului artistic al Filarmonicii municipale Cahul, Constantin Rusnac, Artist al Poporului R. Moldova, membru al Consiliului artistic al Filarmonicii municipale Cahul, Svetlana Bivol, maestru în arte, Președinta Uniunii Muzicienilor din R. Moldova, Directoarea Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, membru al Consiliului artistic al Filarmonicii municipale Cahul, Natalia Moraru – Vasilcău, maestru în artă, producător de emisiuni TV, membru al Consiliului artistic al Filarmonicii municipale Cahul și Frații Vasile și Vitalie Advahov, Artiști ai Poporului în R. Moldova.

Diplomele de conferire a titlului de Cetățean de onoare al municipiului Cahul au fost decernate de către primarul de Cahul, Nicolae Dandiș, în cadrul unui eveniment festiv, organizat pe 1 februarie curent.

Serata de miercuri-seară a lansat șirul de evenimente culturale care vor fi organizate la Cahul în acest an, în cadrul proiectului „Cahul-capitala cultural creativă a Republicii Moldova”, realizat cu suportul EU4Culture.

„A fost un eveniment frumos, cu muzică de calitate și atmosferă de sărbătoare. Au fost cu noi maestrul Nicolae Botgros și Ioana Căpraru, personalități cahulene care au venit cu un mesaj de felicitare pentru cahuleni. Le-am mulțumit acestor personalități pentru rolul semnificativ pe care îl au în dezvoltarea culturii în comunitatea noastră și pentru poporul nostru”, a scris primarul de Cahul pe pagina sa de Facebook.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.03.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Cine să facă reUnirea?

20.03.2023 09:06 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin, Maia Sandu și...

17.03.2023 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scuturând rămășițele...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că decizia Parlamentului de a modifica sintagma „limba moldovenească” cu cea de „limba română” în legislația națională, în conformitate cu decizia Curții Constituționale din anul 2013, este corectă?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md