15:17:03 15.08.2022
Stiri

Mitropolitul Vladimir îl „blagoslovește” pe noul DIRECTOR general al „Teleradio-Moldova”: „Să încercăm împreună să fim LUMINA și să distribuim binele de știut!”

Actualitate 07.12.2021 17:59 Vizualizări1497 Autor: Ziarul National
Mitropolitul Vladimir îl „blagoslovește” pe noul DIRECTOR general al „Teleradio-Moldova”: „Să încercăm împreună să fim LUMINA și să distribuim binele de știut!” realitatea.md


Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove i-a transmis un mesaj de felicitare noului director al Companiei „Teleradio-Moldova”, Vlad Țurcanu, și speră, în continuare, la a cooperare bună dintre serviciul media și Biserica Ortodoxă din Moldova (BOM).

Potrivit Mitropolitului Vladimir, interacțiunea „constructivă” dintre BOM și „Teleradio-Moldova” poate aduce o contribuție semnificativă la „crearea unei societăți puternice din punct de vedere spiritual și sănătoase din punct de vedere moral, la stabilirea păcii și armoniei între oameni, precum și la informarea corectă a locuitorilor R. Moldova”.

Citește și: Vlad Țurcanu, după votul din Parlament care l-a promovat la conducerea „Teleradio-Moldova”: „Practicile părtinitoare și partizane din Dealul Schinoasei vor înceta, făcând loc unor standarde profesionale recunoscute în lumea civilizată”

„Stimate domnule Vlad Țurcanu, vă felicit cordial cu alegerea în funcția de director general al furnizorului public național de servicii media Compania „Teleradio-Moldova”. BOM are o colaborare aparte cu Compania „Teleradio-Moldova”, fapt pentru care se datorează și transmisiunile în direct ale Sfintelor Liturghii pe care compania le distribuie astfel încât să ajungă la fiecare telespectator, mai ales pentru cei ce nu au posibilitatea de a fi prezenți în biserici la acele momente.

Este un moment important pentru că, de fapt, atât BOM, cât și Compania „Teleradio-Moldova” urmăresc unul și același obiectiv - de a apropia oamenii, de a induce sentimentul de solidaritate, de armonie și comuniune în interiorul comunităților naționale. Să încercăm împreună să fim lumină și să distribuim binele de știut!”.

Să vă ajute Dumnezeu și succese în viitoarea Dvs. administrare a acestei instituții spre binele și informarea corectă a cetățenilor”, se arată în mesajul semnat de Mitropolitul Vladimir.

Amintim că Vlad Ţurcanu a fost desemnat de Parlament, la propunerea noului Consiliului de supraveghere și dezvoltare al „Teleradio-Moldova”, director general al companiei publice. Directorul este numit în funcție pentru un mandat de șapte ani, care nu poate fi reînnoit.

Potrivit Codului serviciilor media audiovizuale, directorul general al „Teleradio-Moldova” poate fi demis din funcţie de către Parlament din proprie iniţiativă, în temeiul cererii depuse, în urma constatării executării necorespunzătoare sau a neexecutării atribuţiilor sale, precum şi în alte cazuri prevăzute de legislaţia în vigoare.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.08.2022 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Imparțialitatea falsă

12.08.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Guvernul Nataliei Ga...

08.08.2022 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dacă Putin îi ucide ...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md