13:54:06 25.09.2023
Stiri

Vlad Țurcanu, după votul din Parlament care l-a promovat la conducerea „Teleradio-Moldova”: „Practicile părtinitoare și partizane din Dealul Schinoasei vor înceta, făcând loc unor standarde profesionale recunoscute în lumea civilizată”

Actualitate 03.12.2021 12:39 Vizualizări1430 Autor: Ziarul National
Vlad Țurcanu, după votul din Parlament care l-a promovat la conducerea „Teleradio-Moldova”: „Practicile părtinitoare și partizane din Dealul Schinoasei vor înceta, făcând loc unor standarde profesionale recunoscute în lumea civilizată”


Jurnalistul Vlad Țurcanu, care a fost votat astăzi de către Parlament în funcția de director general al Companiei „Teleradio-Moldova”, promite „o reconfigurare din temelii” la această instituție, ca să „poată răspunde așteptărilor pe care le are societatea”.

„Îi asigur pe toți actorii politici de faptul că vor avea la radioteleviziunea publică o reprezentare corectă, corespunzătoare anvergurii și poziției lor în societate. Îi înștiințez pe toți cetățenii că practicile părtinitoare și partizane din Dealul Schinoasei vor înceta, făcând loc unor standarde profesionale recunoscute în lumea civilizată, astfel încât această instituție să-și recapete bunul nume de odinioară”, a scris Vlad Țurcanu pe pagina sa de Facebook imediat după votul din Parlament.

Noul director al „Teleradio-Moldova” promite că va încerca să scoată compania, cu sprijinul autorităților și al partenerilor internaționali, „din paragina materială în care se găsește, în ideea de a-i imprima un aspect modern și atractiv”.

„Angajații de la Radio Moldova și Moldova 1 merită condiții decente de lucru, pentru a putea, la rândul lor, să furnizeze publicului emisiuni de calitate. Transformările structurale pe care le avem în vedere au menirea să reconfigureze din temelii această instituție, ca să poată răspunde așteptărilor pe care le are societatea. În definitiv, prin eforturi comune, „Teleradio-Moldova" are șansa să devină o platformă mediatică atractivă atât pentru profesioniștii din domeniu, cât și pentru ascultători și telespectatori”, a declarat Vlad Țurcanu.

Menționăm că Parlamentul l-a numit astăzi pe Vlad Țurcanu la conducerea companiei publice de radio și televiziune pentru un mandat de șapte ani.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Alegerile locale, mi...

22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md