04:50:48 09.05.2021
 
Stiri

MILIOANE de dolari de la SUA pentru combaterea corupției din R. Moldova

Social 28.06.2017 13:00 Vizualizări1752 Autor: Ziarul National


MILIOANE de dolari de la SUA pentru combaterea corupției din R. Moldova

Guvernul Statelor Unite ale Americii va mai acorda R. Moldova 4,1 milioane de dolari prin intermediul programului „Controlul drogurilor şi aplicarea normelor de drept”.

Banii urmează a fi cheltuiți pentru promovarea supremaţiei legii în Republica Moldova şi, în special, va viza susţinerea eforturilor în domeniul consolidării justiţiei şi a reformei judiciare, combaterea corupţiei, traficului de persoane şi a criminalităţii organizate, anunță Guvernul de la Chișinău.

Scrisoarea de Acord iniţială cu privire la controlul drogurilor şi aplicarea normelor de drept dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Statelor Unite ale Americii a fost semnată la 28 august 2001. Astfel,

Guvernul SUA alocă anual bani, după semnarea, încă în 2001, a Acordului cu privire la controlul drogurilor şi aplicarea normelor de drept dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Statelor Unite ale Americii, pentru implementarea standardelor europene şi internaţionale în domeniul aplicării normelor de drept şi ale justiţiei în țara noastră.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Dragos 28.06.2017 14:05

Lumea, din RM si de peste hotare, asteapta cu sufletul la gura incarcerarea samodurului odios, alfaMafiot si pasaportar, Plahatniuk-balamuc. Asta-i pohta ce-o pohtesc. Restul...Nu ne hranim cu resturi. Un milliard, doua miliarde, trei miliarde din cele 4,1 de dolari, pentru un procurer curajos care sa-l ia de chica pe Plahot'nica. Jur ca acest procuror va fi declarat Cel mai iubit dintre pamanteni si, poate, Sfantul procurer.

Uncleded 28.06.2017 14:10

Sa continue sa aresteze pe functionarii corupti, tare ar fi de bine.

Pumnal 28.06.2017 15:19

SUA vine mai des cu sustinere, pe cind Rusia practica si corupe funvii inalte in stat pentru aputea practica spionajul.

Alin 28.06.2017 16:21

Totusi Plahotniuc vedem ca nu in zadar a fost in SUA, iata ca banii aun inceput sa curga si de acolo. Moldova acum are mare nevoie de ei, totusi tara asta a fost furata de PLDM de tocmai un miliard.

Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că instituțiile de învățământ din R. Moldova trebuie să revină totalmente la prezența fizică la ore a elevilor după vacanța de Paște?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md