02:38:34 23.09.2018
 
Stiri

Mesajul lui Dacian Cioloș după PROTESTELE record de duminică seara

Știri 06.02.2017 10:02 Vizualizări1165 Autor: Ziarul National
Mesajul lui Dacian Cioloș după PROTESTELE record de duminică seara Facebook

Dacian Cioloș a transmis un mesaj, duminică seara, la scurt timp după ce numărul oamenilor care au ieșit în stradă a depășit din nou recordul și a ajuns la peste 500.000 de protestatari în toată țara.

Fostul premier Dacian Cioloș a scris pe pagina sa de Facebook că are convingerea că în România nimeni niciodată nu va mai guverna pe ascuns, pentru că oamenii au declarat clar că vor transparență.

„Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România. Sute de mii de români au ieșit în stradă pentru apărarea democrației, a statului de drept, pentru o justiție puternică și pentru o societate bazată pe valori.

Sute de mii de români cer o Românie cinstită, deschisă, europeană. Sute de mii de români cer o altfel de guvernare: onestă, transparentă, numai în slujba cetățenilor.

Aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonanțe de urgență, ci despre o societate matură care spune stop minciunii și populismului. Nu sunt numai despre o lege pusă pe hârtie, ci despre moralitate și despre conștiință colectivă, despre viitorul nostru ca nație.

În această seară, sute de mii de români luminează sufletul țării”, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook, citat de libertatea.ro.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Dragos 06.02.2017 10:58

Din pacate, in RMica se mai poate guverna pe ascuns. la lumina intunericului, in lipsa unei justitii si a unei societati consolidate care sa spuna STOP! canaliilor diversioniste din pd-ul gubernator si din opozitia porno-socialista.

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md