04:27:06 04.12.2023
Stiri

Mărturisiri UIMITOARE ale Mariei Băsescu, soţia fostului preşedinte al României

Monden 03.01.2017 09:03 Vizualizări3753 Autor: Ziarul National


Mărturisiri UIMITOARE ale Mariei Băsescu, soţia fostului preşedinte al României Sursa: bugetul.ro

Viaţa de soţie a unui politician de mare anvergură nu este întotdeauna uşoară. Faima vine la pachet şi cu minusuri. Soţia fostului preşedinte Traian Băsescu a oferit foarte rar interviuri presei. De altfel, ultimul datează din anul 1995, când preşedintele PMP era deputat.

Maria Băsescu a mărturisit că timiditatea ei vine din lipsa de comunicare în familie.

„Când am venit la Bucureşti chiar am avut unele neînţelegeri; eu şi fetele, când venea soţul acasă, ne duceam după el în birou. Şi el se enerva. Îşi lua dosarele şi pleca în altă parte. Era obişnuit singur. Dar pe mine singurătatea mă apasă. Chiar vreau să-mi cer scuze pentru felul în care mă exprim.

Probabil că mă exprim greoi. Asta pentru că foarte mult timp am vorbit numai cu câinele”, a povestit Maria Băsescu pentru publicaţia „Ochiul soacrei”, citată de Wowbiz.

Aceasta a povestit şi o întâmplare cu adolescenta Elena Băsescu.

„Ce să va spun, acum, când fetele s-au făcut mari, mă simt oarecum inutilă. Sau poate că nu e cuvântul cel mai bine ales. Cea mare are 18 ani şi cea mică 15. Le-am propus deunăzi să mergem la plimbare şi cea mică mi-a spus: „Cum să mergem? Dacă mă vede cineva cu tine?”

Dar când am văzut-o că are trei cercei în urechi… Când şi i-a pus nu ştiu. Dacă o atingi cu un deget ţipă ca din gură de şarpe, dar trei găuri în urechi şi-a făcut. Am rugat-o să nu mai poarte ghete, că nu-i stă bine. Am implorat-o, am şi plâns.

Pe urmă am certat-o, am încercat să o şi bat. Dar ea e solidă, a făcut înot de performanţă, şi m-a împins – ca să se apere – numai cu două degete. Şi m-a dat de perete…”, a mărturisit Maria Băsescu.

Sursa: bugetul.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

01.12.2023 09:33 Cazimir Țino Cazimir Țino // Ziua Națională a Româ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md