12:56:59 19.05.2022
Stiri

Marina Tauber a devenit, OFICIAL, reprezentantul Partidului „ȘOR” la Bălți. Ce spune aceasta despre turul II al alegerilor locale din Bălți și ce-i sfătuiește pe simpatizanții săi, care au votat-o în primul tur, să facă duminica aceasta

Actualitate 17.12.2021 09:36 Vizualizări2295 Autor: Ziarul National
Marina Tauber a devenit, OFICIAL, reprezentantul Partidului „ȘOR” la Bălți. Ce spune aceasta despre turul II al alegerilor locale din Bălți și ce-i sfătuiește pe simpatizanții săi, care au votat-o în primul tur, să facă duminica aceasta


Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, exclusă la solicitarea Comisiei Electorale Centrale din cursa electorală pentru Primăria din Bălți, după ce a câștigat detașat primul tur de scrutin, a fost aleasă președinte al organizației teritoriale Bălți a formațiunii. Ea va fi responsabilă de consolidarea partidului în cel de-al doilea oraș ca mărime din R. Moldova, dar și de extinderea și dezvoltarea echipei în acest municipiu. Decizia a fost luată la ședința Consiliului Național Politic al formațiunii, care a avut loc aseară.

După ședință, Marina Tauber a organizat o conferință de presă la care a explicat în ce constau responsabilitățile care îi revin și ce a stat la baza acestei decizii.

„Rezultatele obținute de noi, la alegerile locale din 21 noiembrie, ne-au arătat clar că, la Bălți, echipa lui Ilan Șor se bucură de sprijin și respect. De asemenea, ceea ce s-a întâmplat după această dată demonstrează că puterii îi este absolut indiferent de alegerea oamenilor. Chiar dacă de jure nu sunt primar, de facto, sunt primarul bălțenilor, deoarece ei m-au ales deja în această funcție. Și eu mă simt primar aici. Iar ceea ce se va întâmpla în 19 decembrie, în turul II, când va avea loc acea farsă comică, nu va împiedica în niciun fel prezența mea aici”, a afirmat fostul candidat pentru funcția de primar de Bălți.

Ea a adăugat că are o sarcină extrem de importantă și i-a îndemnat pe toți bălțenii care o simpatizează să i se alăture în efortul său de a schimba în bine viața oamenilor și de a transforma Bălțiul într-un oraș de vis.

„Sunt onorată că mi-a fost încredințată sarcina de a dezvolta echipa noastră din Bălți și să dau un imbold serios consolidării formațiunii noastre. Este o mare responsabilitate pentru mine și sunt convinsă că, având sprijinul lui Ilan Șor și a întregii noastre echipe, dar și împreună cu oamenii minunați din Bălți, acest lucru îmi va reuși”, a menționat Marina Tauber.

Mai mult, ea s-a arătat convinsă că orașul Bălți și evenimentele care s-au întâmplat aici vor sta la baza demolării „actualului regim politic de la Chișinău”.

„Acum o lună și jumătate, Maia Sandu și partidul de guvernământ nu credeau în aceste rezultate. Au văzut, s-au împiedicat și acum nu știu ce să facă. Din păcate, pentru ei, există o singură soluție – impeachment și la revedere, PAS! Spun aceste lucruri acum, pentru orașul Bălți și organizația noastră teritorială de aici reprezintă deja un simbol al rezistenței. Nu e o luptă pentru putere, pentru fotolii sau pentru funcții. Este o luptă pentru supraviețuirea poporului moldovenesc. Iar suferința și problemele prin care trec locuitorii din Bălți exprimă destul de bine ceea ce se întâmplă astăzi în întreaga țară. Eu cred că noi le vom arăta tuturor locuitorilor din Moldova că lucrurile pot lua o altă întorsătură”, a declarat Marina Tauber.

În ceea ce privește cel de-al doilea tur al alegerilor locale, programat pentru duminică, 19 decembrie, reprezentanta Partidului „ȘOR” a reiterat că, indiferent cine va ieși învingător, acel primar nu va avea legitimitate, deoarece nu se bucură de susținerea locuitorilor din Bălți. Prin urmare, ea i-a îndemnat pe bălțeni să nu se lase atrași în acest joc și să nu participe la această farsă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

13.05.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putiniștii și libert...

09.05.2022 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // A doua „eliberare”

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md