08:45:21 24.09.2021
Stiri

Mariana Durleșteanu își pierde răbdarea în dorința de a ajunge PREMIER și vrea RĂSPUNSURI de la Maia Sandu

Actualitate 26.02.2021 09:34 Vizualizări1813 Autor: Ziarul National
Mariana Durleșteanu își pierde răbdarea în dorința de a ajunge PREMIER și vrea RĂSPUNSURI de la Maia Sandu


Candidata majorității parlamentare PSRM-Partidul „ȘOR” la funcția de prim-ministru, Mariana Durleșteanu, vrea să aibă o întrevedere cu Maia Sandu, pentru ca șeful statului să-i pună direct întrebările la care nu are răspunsuri. În același timp, fosta ministră a Finanțelor, care vrea să devină premierul R. Moldova, a formulat câteva întrebări pentru Maia Sandu.

Premierul propus de Igor Dodon a repetat, de fapt, acuzațiile socialiștilor la adresa Maiei Sandu.

Citește și: Igor Dodon explică de unde s-a luat candidata „apolitică” Durleșteanu: „Eu îi spun Zinaidei Petrovna: am o idee NĂSTRUȘNICĂ, am un candidat interesant în minte”

„Am privit emisiunea cu dna președinte la Pro TV și reiterez că este necesară comunicarea... Vreau să știu întrebările dânsei pentru mine și să mi le adreseze... Știu că eu ca și „political exposed person” am trecut filtrul. La rândul meu, și eu vreau să pun întrebări:

Citește și: Un analist investițional la o bancă americană din Londra DESFIINȚEAZĂ „profesionalismul” Marianei Durleșteanu: „Dacă mesajul a fost scris chiar de doamna Durleșteanu, atunci ar fi mai bine să se RETRAGĂ”

1. Votarea pentru furtul miliardului și aeroport a fost cu bun-simț?

2. Am dat votul pentru Maia Sandu știind că nu are nicio formulă de a dizolva Parlamentul, dar am înghițit gogoșii pentru schimbare?

3. Rog să nu se apeleze la denigrare personală, pentru că nu reprezint penalii, ci am acceptat invitația acestei formule care tot a votat hibridul Guvern Sandu.

4. De ce nu au fost lipsiți de imunitate cei toxici și de ce a fost rezistența în acest aspect din 2019?

5. Nu uitați că toți trebuie să fie în slujba cetățenilor și nu pentru a dispersa societatea.

6. Lăsați aroganța, ipocrizia și discutați voi cu partidele.

Oricum, doresc o viață liniștită tuturor și bunăstare”, a scris Durleșteanu pe Facebook.

Fosta ministră a Finanțelor este deranjată că Maia Sandu nu o desemnează în calitate de premier, deși e susținută de 54 de parlamentarii ai PSRM, ai Partidului „ȘOR” și transfugi democrați.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Ivan 26.02.2021 10:07

De ce atita graba din partea une I membre à schemelor din trio dodik, mitraliera , mariancik ? CRED CA o poate maslui si Pe Sandu. Si a votat-o, si à sustinut-o.... si o critical, si o face aroganta.... O tactica din sah, numai ça sahistul este amenintat sa joace sah pe zabrelele de la cricova. Sint locuri si pentru restul troicii. Succès.

Pardon 26.02.2021 10:07

Oamenii care au muncit o viata onest si n-au putut profita de propria lor munca au fost,de fapt,trecuti prin filtrul imbecilitatii,neprofesionalizmului celora,care au avut puterea,dar n-au facut schimbarea la timp.Profeti de doua copeici,ati profitat de functii pentru interes meschin!Dati contul pentru résultats,inanité de a va agata din nou de biberon!!!

Mihail 26.02.2021 10:10

Opinia mea este ca Doamna Presedinte trebue sa foloseasca dialogul propus de Durlesteanu. Pocaitului i se earta pacatele. Poate doreste sa ceara ertare , sa spue si poporului ca fiind ministra finantei cunostea despre cedarea Aeroportului mai mult dechit ministra invatamintului si la insistenta lui Dodon (ministrul economiei) si a Grecanaia (prim ministru) a fost cedat Aeroportul .Ar fi un pacat daca Sandu n'ar folosi posibilitatea.

Mihail 26.02.2021 10:17

Doamna Presedinte trebue sa foloseasca posibilitatea de dialog. Oamenii din diaspora se schimba in bine. Totul depinde de intentiile doamnei Durlesteanu. Se poate de promovat ministrii schimbarii cu premiera Durlesteanu(daca sa pocait si-i posibil.)

Mihail 26.02.2021 10:32

Doamna presedinte Sandu are SISul ( nu cred ca-s toti kgbisti) . Fiecare hot trebue sa simta acesta. Se poate stopat toate schemele cu SIS, ANI, Procuratura toate schemele existente. Nu-i strasnic ca nu vor fi condamna-ti toti cu justitia care-o avem, important este oprirea hotiilor.

Mihail 26.02.2021 10:39

Insistenta doamnei Durlesteanu la intilnire cu Sandu poate fi si sansa R Moldova, depinde cine doreste intilnirea Durlesteanu sau Dodon.Opinia me-a este ca Durleastenul e sincera aici.

Madam Durleșteanu ! 26.02.2021 11:29

Liniștește-te și lasă-ne în pace! Nu vrem să ne ”fericiți” - vom fi mai fericiți fără tine !

Tarnacop 26.02.2021 12:30

Nu poate fi exponentul aliantei DodoPlahoSoroPlaton un "salvator"al natiunii- cum nu se poate face halva din baliga !

ion 26.02.2021 13:11

Ministra coministilor, in complicitate cu Kulioc si Zina, are experienta devalizarii statului de IS AIR Moldova, Complexul hotelier Codru, urmeaza Calea Ferata a Moldovei. Tineti-o cit mai departe de patrimoniul national.

R. Marin 27.02.2021 00:53

M. Durleşteanu e prea mică, neînsemnată şi inutilă ca să fie luată în seamă de Doamna Preşedinte.

Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Maia Sandu trebuie să plece la Moscova pentru a-l ruga pe Vladimir Putin să vândă gaze mai ieftine Republicii Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md