23:13:49 01.03.2024
Stiri

Locul din România unde să te muți când ieși la pensie, chiar dacă nu ai mulți bani. E perfect pentru sănătate, aici e cel mai curat aer din Europa

Actualitate 04.12.2023 07:30 Vizualizări11338 Autor: Ziarul National
Locul din România unde să te muți când ieși la pensie, chiar dacă nu ai mulți bani. E perfect pentru sănătate, aici e cel mai curat aer din Europa


Dacă ești în căutarea unui loc din România unde să te muți când ești la pensie, chiar dacă nu ai mulți bani, află că l-ai găsit. E perfect pentru sănătate, iar aici se găsește și cel mai curat aer din Europa.

Dacă și tu ești una dintre persoanele care caută liniște, armonie și peisaje de poveste, atunci trebuie să ajungi în acest loc din România. E perfect dacă vrei să te muți când ieși la pensie, chiar dacă nu ai mulți bani.

Iar avantajele pentru care să alegi acest loc din România sunt o mulțime. Înainte de a le enumera însă, e bine să aflăm unde se află acest loc. Este vorba despre Poiana Mărului, care se află în Banatul Montan.

Despre acest loc din România se spune că are cel mai curat aer din Europa, poluarea fiind aproape inexistentă. Poiana Mărului se află în județul Caraș Severin, iar cercetătorii francezi au efectuat un studiu interesant.

Rezultatele au demonstrat că în acest loc superb din România există un aer mai curat decât în Elveția, sau la cascada Niagara. Cum e posibil așa ceva? Totul se datorează ionizării negative, aerosolilor naturali, dar și purității aerului și stratului de ozon.

Tocmai din acest motiv, acest loc poate fi alegerea perfectă dacă vrei să te muți când ieși la pensie. Aerul curat e benefic pentru sănătate. Stimulează circulația sanguină, dar și digestia. De asemenea, îmbunătățește sistemul imunitar.

Dincolo de asta, zona e cu adevărat superbă. În acest loc din România găsești peisaje de poveste, lacuri, baraje și nu numai. De asemenea, aici există o pădure bogată, cu copaci seculari, păduri de fac, de molid, dar și apă de munte.

Nu e nici dificil să ajungi în acest loc din România, iar orice efort merită. Poiana Mărului este situată la 150 de Timișoara, 250 de kilometri de Cluj și la o distanță de 490 de kilometri de București, arată vestbest.ro.

Prețurile sunt și ele cât se poate de mici, atât pentru turiști, când și pentru cei care vor să înceapă o nouă viață. Astfel, dacă ești în căutare de liniște, armonie și de aer curat și vrei să te muți după ce ești la pensie departe de agitație, Poiana Mărului poate fi cea mai bună alegre.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Spețoperația hibridă...

26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md