23:00:41 21.11.2018
 
Stiri

Lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante din R. Moldova

Social 12.11.2014 16:38 Vizualizări7300 Autor: Galina Munteanu
Lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante din R. Moldova

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă lista celor mai plătite locuri de muncă pe piața muncii pe moment. Astfel, doritorii nu au decât să acceseze această listă și să aplice pentru locul de muncă pe care l-au ales.

Pe primul loc se află un loc de muncă pentru agent de asigurare în cadrul unei companii de asigurări. Angajatorul promite un salariu de 20 de mii de lei pe lună. Un salariu de 15 mii de lei este propus și unui inginer mecanic sau unui manager în comerț. Cu o mie de lei mai puțin urmează să primească și un electrosudor.

Un alt agent economic propune 12 mii de lei pentru un tencuitor, iar un educator, manager în comerț, șef secție de aprovizionare tehnico-materială, șef producție în industrie, programator, operator la calculatoare și un tâmplar ar putea fi remunerați cu câte zece mii de lei pe lună.

Inginerilor, mecanicilor, conducătorilor auto li se promite un salariu de opt mii de lei, iar cofetarilor, brutarilor, muncitorilor auxiliari și lăcătușilor li se oferă un salariu de șase mii de lei.SalariuL cel mai mic din lista celor o sută dintre cele mai plătite locuri de muncă - cinci mii de lei, li se oferă unui manager în deservirea socială a populației, manager în activitatea comercială, energetician, conducător auto, tehnolog și economist.

Pentru informații suplimentare despre ofertele vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale și condițiile de ocupare a acestora, cetățenii care sunt în căutarea unui loc de muncă pot telefona la numărul 0 8000 1000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838 414 (apel taxabil din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.30 – 15.30.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.11.2018 09:11 Nicolae Negru Mai ușor cu pianul trădării de patrie...

16.11.2018 12:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

16.11.2018 09:21 Nicolae Negru Plahotniuc crede că Europa e proastă?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md