22:06:23 15.07.2019
 
Stiri

LECŢIE de viaţă // A condus 2 900 de kilometri ca să se mute cu iubitul ei, dar el s-a răzgândit

Știri 24.07.2016 10:01 Vizualizări1683 Autor: Ziarul National
LECŢIE de viaţă // A condus 2 900 de kilometri ca să se mute cu iubitul ei, dar el s-a răzgândit sursa: eva.ro

O lecţie de viaţă care a făcut înconjurul lumii. Ce i s-a întâmplat unei fete care a condus 2 900 de kilometri ca să stea cu iubitul ei şi a aflat tocmai când a ajuns că el nu-şi mai doreşte acest lucru?

După experienţa pe care a trăit-o pe propria piele, fata care a străbătut o ţară ca să se mute cu iubitul ei care se răzgândise până să ajungă ea şi-a povestit întâmplarea pe o reţea de socializare.

Iată o lecţie de viaţă despre eroii care există peste tot:

„Vara trecută am străbătut ţara în maşină, conducând singură. Am condus 2 900 de kilometri ca să mă mut la iubitul meu, însă când ajuns am aflat că el nu-şi mai dorea să locuim împreună. Aşa că mi-am strâns toate bagajele şi am pornit-o înapoi spre casă.

Primele două zile s-au scurs foarte bine şi eram de-a dreptul încântată şi fascinată de Colorado! Însă, a doua noapte s-a transformat brusc într-un coşmar. Conduceam deja de la 7 dimineaţa, iar pe la 22:30 am făcut pană. Am oprit maşina pe marginea drumului şi m-am uitat îngrozită la roată.

Era 22:30 şi mă aflam la 16 kilometri de cel mai apropiat oraş. Tirurile treceau pe lângă mine şi simţeam de fiecare dată cum se zguduie maşina mea. Am sunat acasă plângând la telefon, cu toate că ştiam că nu au cum să mă ajute. Atunci am văzut farurile lui în oglinda retrovizoare.

Era Trooper Granner care-şi făcea intrarea în viaţa mea. Primul sfat pe care mi l-a dat a fost să trag maşina pe un drum lăturalnic, iar apoi a sunat să ceară un favor unui prieten care să vină să tragă maşina până la auto-service-ul pe care-l avea.

Putea foarte bine să-şi vadă de drum în continuare pentru că ştia că urma să vină mecanicul să mă ajute, însă a spus că nici nu se pune problema să mă lase singură pe autostradă. Aşa că am stat în maşina lui în aşteptarea prietenului său, povestindu-i despre păţania mea şi motivul pentru care mă aflam pe drum atât de târziu în noapte. El a fost foarte înţelegător şi mi-a promis că lucrurile se vor îndrepta şi totul va fi bine.

Când prietenul său a ajuns să remorcheze maşina până la service, mi-am luat rămas bun de la Trooper Granner şi i-am mulţumit frumos pentru ajutorul oferit.

Însă, Trooper Granner nu te lasă la greu, prin urmare a mers cu mine, a aşteptat ca mecanicul să schimbe roata şi m-a convins să opresc în următorul oraş pentru a mă odihni înainte de a pleca la drum. S-a asigurat că am camera rezervată şi s-a ocupat de mine ca şi cum aş fi făcut parte din familia lui.

Cu toate glumele şi ironiile referitoare la poliţişti am ţinut să scriu despre povestea mea. Acest poliţist nu numai că şi-a făcut datoria în acea noapte, ci şi-a depăşit atribuţiile ca să mă protejeze şi să se asigure că eu voi ajunge acasă sănătoasă.

Mi-a ascultat povestea tristă de viaţă şi a avut grijă de mine, erijându-se într-un părinte protector atunci când familia mea a fost departe de mine. Îi sunt foarte recunoscătoare pentru acest lucru. Mulţumesc din suflet, Trooper Granner. Tu eşti eroul meu!".

Sursa: eva.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

12.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Ultima redută” a căzut! Ce urmează?

10.07.2019 10:19 Ziarul National Diferențe între LIDERI și șefi. A avu...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md