00:03:48 02.03.2024
Stiri

La casa Guvernului R. Moldova a fost inaugurată EXPOZIȚIA cu genericul ​„Mulțumim, România"

Actualitate 01.12.2023 19:53 Vizualizări538 Autor: Ziarul National
La casa Guvernului R. Moldova a fost inaugurată EXPOZIȚIA cu genericul ​„Mulțumim, România


O expoziție tematică, dedicată sprijinului pe care România l-a oferit Republicii Moldova în ultimii ani, a fost inaugurată în holul clădirii Guvernului. Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Naționale a României și prezintă imagini cu cele mai importante proiecte, realizate cu suportul Guvernului de la București în țara noastră.

„Vreau să mulțumesc României, vreau să mulțumesc Bucureștiului pentru ajutorul enorm pe care ni-l oferă. Și da, avem un trecut comun, dar eu cred că avem și un viitor comun în Uniunea Europeană. Încă o dată vreau să mulțumesc României pentru că ne-a ajutat și a intervenit în situațiile cele mai dificile, inclusiv în perioada anului trecut, atunci când erau crizele acute, în mod special în domeniul energetic. Aici sunt doar câteva din proiectele realizate cu suportul României”, a menționat prim-ministrul Dorin Recean.

Expoziția prezintă imagini foto de la 15 proiecte mai importante realizate de România, cum ar fi: gazoductul Iași-Ungheni, reparația Sălii cu Orgă și a Muzeului de Arte, autobuzele școlare, renovarea grădinițelor, intervențiile SMURD și suportul oferit în timpul pandemiei de COVID-19.

Fotografiile vor fi afișate la intrarea centrală a Casei Guvernului și vor fi accesibile vizitatorilor pentru următoarele 2 săptămâni.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Spețoperația hibridă...

26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md