07:26:34 13.07.2020
 
Stiri

Kozak, Maia și Dodon spre UE ne duc

Politică 23.06.2019 11:02 Vizualizări2539 Autor: Ziarul National
Kozak, Maia și Dodon spre UE ne duc


Trustia, elegii politikoase
Ieri am discutat despre zarva pe care au ridicat-o plahotniuciștii înveterați în legătură cu faptul că Andrei Năstase l-a numit în funcția de comisar de poliție pe cumătrul său scăpătat. Lor le pare că Năstase procedează ca Plahotniuc, în realitate sunt două lucruri complet diferite! – spuse cu fermitate Colesovnazadov. Diferența e ca între cer și pământ, ca între alb și negru, ca între materie și anti-materie, ca între valorile pravoslavnice și cele occidentale, ca între noua clasă politică și cea veche etcetera și viceversa. Năstase și-a avansat cumătrul din dragoste de popor și de această țară, din zel și sacrificiu patriotic, pe când Plahotniuc - știe toată lumea ce scopuri mârșave urmărea.

Năstase este mânat de aspirații nobile, înălțătoare, sănătoase, patriotice și europene, iar Plahotniuc – de gânduri negre, egosite, mercantile, bolnave. Doar în aparență ei se comportă la fel, în realitate gesturile lor se situează pe eșichierul valorilor și principiilor la poluri opuse. Ceea ce face Năstase este moral și, prin urmare, legitim, iar ceea ce face Plahotniuc este imoral per se și nelegitim. Quod erat demonstrandum!
Acum stau și mă gândesc de ce a îndesit-o Kozak cu vizitele la Chișinău? Ca să-i farmece și mai tare pe Maia Sandu și Andrei Năstase? El are asupra lor efectul șarpelui boa asupra iepurilor, îi hipnotizează cât ai zice GRU sau FSB, și ei vin la el în transă, jurând că nu se duc nici în ruptul capului. Kozak, Maia și Dodon spre UE ne duc. Faptul că nu rimează, oricum ai schimba numele, nu e un semn negativ?
Al vostru maglavitean, Ion Buraga
Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Tarnacop 23.06.2019 11:47

RM este plina de buragi, care-i seamana leit "luptatorului cu mafia" S.Mocanu - stiu doar sa strice aerul in biserica, p-ca mananca doar rahat. Sa-mi spuna "desteptul"- care era optiunea mai eficienta, dupa votul di 24 februarie ? Ori perpetuarea lui Plohotniuc-Ulinici pentru voi era varianta preferata ?

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
11.07.2020 10:46 Ziarul National Alecu Reniță // Statalitatea dodonis...

10.07.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Gațcaniada sau cum a...

06.07.2020 09:37 Nicolae Negru Nicolae Negru // Deznodământ rapid sa...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md