01:31:08 27.02.2024
Stiri

Jador, descalificat de la Survivor All Stars. Cine este Războinica pentru care manelistul a fugit din competiție

Actualitate 12.02.2024 07:39 Vizualizări1391 Autor: Ziarul National
Jador, descalificat de la Survivor All Stars. Cine este Războinica pentru care manelistul a fugit din competiție


Jador, descalificat de la Survivor All Stars. O Războinică i-a furat inima manelistului, iar acesta a decis să fugă din competiție pentru a fi alături de ea. Mai mult, ar fi încălcat și alte reguli impuse prin intermediul contractului cu Pro TV.

Jador, descalificat de la Survivor All Stars. Artistul ar forma o relație cu Oana Ciocan, concurenta care a făcut parte din echipa Războinicilor la Survivor 2022.

Îndrăgostit lulea de ea, manelistul ar fi negociat nu doar remunerația pentru aparițiile TV, ci și aducerea în competiție a tinerei de care este îndrăgostit. Pentru că dorința nu i-a fost îndeplinită, artistul a fugit din tabăra Faimoșilor, aspect penalizat de producția emisiunii de la Pro TV.

Scânteia dintre ei ar fi pornit chiar în urma unei vizite medicale. Mai mult decât atât, conform informațiilor, ar forma o relație de câteva luni. Înainte de plecarea în competiția Survivor, artistul i-ar fi propus tinerei să locuiască alături de el și mama sa, potrivit Fanatik.ro.

Cântărețul, care a câștigat popularitate prin participarea sa la Survivor România în 2021, a ajuns să ceară onorarii impresionante pentru aparițiile sale la evenimente. Astfel, Jador solicită între 7.000 și 8.000 de euro pentru a cânta la o nuntă, însoțit de trupa sa de instrumentiști. Această sumă a crescut semnificativ după succesul său la Survivor România.

În plus față de tariful standard, Jador cere sume mai mari pentru aparițiile sale în străinătate, în special în țări precum Germania. Pentru astfel de evenimente, onorariul său poate ajunge la peste 10.000 de euro, acoperind și costurile de călătorie și de cazare.

După participarea la concursul de supraviețuire Survivor, lor le-au crescut foarte mult onorariile, cu mii de euro. Câștigă, în acest an, alături de trupele lor de instrumentiști, în jur de 7-8.000 de euro, pentru un recital, la o nuntă, iar în străinătate, mai ales în Germania, pot lua chiar și peste 10.000 de euro, plus cazare la hotel, bilete de avion.

Jador și Culiță Sterp sunt cotați cam la fel. Din acești bani, ei au grijă și de rudele lor, nu provin din familii bogate, își respectă părinții și îi ajută. Nu au uitat de unde au plecat”, a spus un organizator de evenimente.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md