08:51:50 07.07.2020
 
Stiri

Informația despre dubla identitate a lui Vaja Jhashi NU se confirmă: „Investigația încă nu e finisată, dar deja este clar - concluziile făcute au fost greșite și neverificate”

Anticorupție 18.02.2020 14:04 Vizualizări802 Autor: Ziarul National
Informația despre dubla identitate a lui Vaja Jhashi NU se confirmă: „Investigația încă nu e finisată, dar deja este clar - concluziile făcute au fost greșite și neverificate” tribuna.md


Informația că omul de afaceri Vaja Jhashi s-ar număra printre persoanele cu dublă identitate nu s-ar adeveri, informează Agenția Infotag, care face referire la surse bine informate, care au cerut anonimatul.

Aceste clarificări au fost făcute după ce președintele R. Moldova, Igor Dodon, a reacționat la solicitarea holdingului „TransOil” și a dat indicații privind o investigare mai amplă a informației privind așa-numita dublă identitate a conducătorului companiei.

„Investigația încă nu e finisată, dar deja este clar că concluziile făcute au fost greșite și neverificate. S-au depistat anumite neconformități serioase, de exemplu grupa sangvină a lui Vaja Jhashi și a omului care figurează sub numele apărut în presă. Rămâne de investigat dacă informarea greșită a deputaților și președintelui a fost întâmplătoare sau dacă acest lucru a fost făcut cu un anumit scop. Sperăm că la această întrebare și altele vom primi răspunsurile cât de curând”, au specificat sursele.

Amintim că informația despre o presupusă dublă identitate a omului de afaceri Vaja Jhashi a apărut în presă două săptămâni în urmă. Holdingul „TransOil” a negat informația dată și a solicitat președintelui Dodon să întreprindă măsuri de investigație. Președintele a dat curs solicitării holdingului și a cerut investigarea acestui caz.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.07.2020 09:37 Nicolae Negru Nicolae Negru // Deznodământ rapid sa...

05.07.2020 13:59 Ziarul National GOLGOTA BASARABIEI ROMÂNEŞTI // 5-6 i...

03.07.2020 09:33 Nicolae Negru Nicolae Negru // În impas, regimul Do...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md