05:11:50 03.03.2024
Stiri

Încă un politolog rus, declarat INDEZIRABIL și DEPORTAT din R. Moldova

Politică 25.11.2015 16:49 Vizualizări2063 Autor: Ziarul National
Încă un politolog rus, declarat INDEZIRABIL și DEPORTAT din R. Moldova risstv.ru


Autoritățile moldovenești au interzis astăzi accesul în R. Moldova al șefului grupului baltic din cadrul Institutului Rusesc de Cercetări Strategice, Nichita Bondarev.

Istoricul, care a venit astăzi în R. Moldova cu intenția de a participa la o conferință organizată în stânga Nistrului, a fost reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău și informat că are interdicție de călătorie în R. Moldova.

Precizăm că acesta nu este primul angajat al Institutului Rusesc de Cercetări Strategice declarat persona non grata în R. Moldova.

În octombrie 2014, și Vasili Kașirin, colaboratorul superior al Institutului Rusesc de Cercetări Strategice, a primit interdicție de călătorie în R. Moldova. Insitituția are menirea de a elabora strategii pentru conducerea de vârf a Rusiei privind acțiunile ei în regiune.

Așa-zisele autorități din stânga Nistrului au criticat dur decizia de astăzi a autorităților moldovenești de a-i interzice lui Bondarev accesul în R. Moldova și au amenințat că vor întreprinde acțiuni similare față de cetățenii moldoveni care se află în regiunea transnistreană.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Spețoperația hibridă...

26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md