05:47:51 14.07.2024
Stiri

Igor Dodon mai primește o LOVITURĂ înainte de alegeri. Acesta ar fi folosit porecla „KREMLINOVICI” și în discuțiile cu „LAVRENTI”

Actualitate 21.10.2020 09:16 Vizualizări4167 Autor: Ziarul National
Igor Dodon mai primește o LOVITURĂ înainte de alegeri. Acesta ar fi folosit porecla „KREMLINOVICI” și în discuțiile cu „LAVRENTI”


Pseodonimul „Kremlinovici” îi aparține lui Igor Dodon, chiar dacă oficialul infirmă acest fapt, a declarat liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, în contextul apariției investigațiilor jurnalistice realizate de Centru „Dossier” și Rise Moldova.

Potrivit lui Usatîi, președintele Dodon ar fi folosit acest psesodonim și în discuțiile cu el.

Citește și: INVESTIGAȚIE // Lacheii serviciilor secrete rusești din R. Moldova: Igor Dodon își coordonează până și discursurile cu Moscova

„Acest Blackberry pe care el îl utiliza l-am avut și eu. Într-adevăr, el utiliza acest pseudonim. Eu eram Lavrenti, iar el era Kremlinovici”, a dezvăluit ieri Renato Usatîi, în cadrul unei dezbateri electorale de la Pro TV.

Citește și: Nicolae Negru, despre investigația Dossier și Rise: „Avem DOVADA că Dodon este un INFORMATOR al serviciilor secrete ruse, iar politica externă „echilibrată” este ghidată de Kremlin, în interesul Rusiei. CEC ar trebui să-l EXCLUDĂ din cursă”

Sursa citată îndeamnă oamenii să nu-l mai creadă pe Dodon, deoarece dânsul minte atunci când spune că nu a avut o astfel de poreclă.

„El minte. Pentru că, utilizând acest pseudonim, a comunicat și cu mine. Eu am toate telefoanele păstrate și voi arăta public dacă va spune că nu e al său”, a conchis Usatîi.

De menționat că încă din anul 2015 liberalul Mihai Ghimpu i-a zis lui Dodon „Igor Kremlinovici”, după ce primul i s-a adresat în plenul Parlamentului cu „Mihail Fiodorovici”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md