05:39:28 14.07.2024
Stiri

Nicolae Negru, despre investigația Dossier și Rise: „Avem DOVADA că Dodon este un INFORMATOR al serviciilor secrete ruse, iar politica externă „echilibrată” este ghidată de Kremlin, în interesul Rusiei. CEC ar trebui să-l EXCLUDĂ din cursă”

Actualitate 19.10.2020 13:19 Vizualizări11692 Autor: Ziarul National
Nicolae Negru, despre investigația Dossier și Rise: „Avem DOVADA că Dodon este un INFORMATOR al serviciilor secrete ruse, iar politica externă „echilibrată” este ghidată de Kremlin, în interesul Rusiei. CEC ar trebui să-l EXCLUDĂ din cursă” regtrends.com


Comisia Electorală Centrală (CEC) ar trebui să-l excludă imediat pe candidatul Igor Dodon din cursa electorală prezidențială, după ce astăzi a apărut investigația realizată de Centrul „Dossier” și Rise, consideră editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru.

„Avem dovada că președintele R. Moldova, statalistul de frunte, campionul moldovenismului, este un sicofant, informator al serviciilor secrete ruse, că politica externă „echilibrată” a lui Dodon este ghidată de Kremlin, în interesul Rusiei. Este o rușine națională că un președinte al unui stat, care se vrea „suveran și independent”, își coordonează cu Moscova discursul său la conferința în problemele securității de la Munchen”, a precizat editorialistul Ziarului NAȚIONAL.

Potrivit lui Nicolae Negru, această investigație, care dezvăluie doar vârful icebergului, ar trebui trimisă lui Serghei Lavrov.

„El îl admonesta, săptămâna trecută, pe Ambasadorul SUA că s-ar implica în alegerile prezidențiale din Republica Moldova și i-ar împiedica pe moldoveni să-și hotărască ei înșiși soarta, știind prea bine cine de fapt își bagă nasul cu adevărat în oalele statelor vecine cu Rusia. Declarația lui Lavrov e o mostră de perfidie și fariseism, în tradiția seculară a politicii imperiale ruse”, punctează Nicolae Negru.

Investigația denotă că Igor Dodon este „un trădător”, mai consideră editorialistul nostru.

Citește și: INVESTIGAȚIE // Lacheii serviciilor secrete rusești din R. Moldova: Igor Dodon își coordonează până și discursurile cu Moscova

„Dodon ar trebui să-și dea imediat demisia, iar CEC – să-l excludă din lista candidaților pentru cursa prezidențială. Un trădător nu are dreptul să candideze la funcția de președinte al Republicii Moldova”, crede Nicolae Negru.

Sursa citată a mai adăugat că investigația confirmă presupunerile potrivit cărora „Rusia îi excită și îi ghidează pe separatiștii găgăuzi, întreține jăraticul discordiei, al românofobiei și antieuropenismului în Republica Moldova și că se folosește în acțiunile sale diversioniste de un șir de politicieni locali, idioți utili ai neoimperialismului rus”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md