05:47:02 20.06.2024
Stiri

Dodon spune că nu este KREMLINOVICI și habar nu ar avea cine e Olga Grak și desantul de agenți FSB și SVR, condusă de Yuri Gudilin. Ultimul a fost surprins la balconul sediului PSRM, în momentul în care Dodon ieșea din clădire

Actualitate 27.10.2020 21:11 Vizualizări4597 Autor: Ziarul National
Dodon spune că nu este KREMLINOVICI și habar nu ar avea cine e Olga Grak și desantul de agenți FSB și SVR, condusă de Yuri Gudilin. Ultimul a fost surprins la balconul sediului PSRM, în momentul în care Dodon ieșea din clădire


Igor Dodon susține că investigația „Dossier” și RISE privind legăturile sale cu serviciile secrete rusești ar fi un „fake gras”. De asemenea, cel supranumit „Kremlinovici” în investigația respectivă infirmă că în această campanie ar fi consultat de zeci de polit-tehnologi din Federația Rusă, inclusiv agenți FSB și SVR, chiar dacă unul dintre aceștia a fost surprins la balconul sediului PSRM, în momentul în care șeful statului ieșea de acolo.

CITIȚI și INVESTIGAȚIE // Lacheii serviciilor secrete rusești din R. Moldova: Igor Dodon își coordonează până și discursurile cu Moscova

„Eu nu am pierdut niciun telefon. Poți sa iei orice telefon și să faci fotografii. Noi înțelegem cu ce scop se face asta. Nici într-o campanie electorală nu am apelat la consultanți străini. Dar știm că oponenții noștri fac asta. Știm. Și volumul mijloacelor bănești care s-au îndreptat în acest scop. Campania noastră e onesta și curată”, a declarat în această seară Dodon, în cadrul unei emisiuni de la N4.

CITIȚI și Nicolae Negru, despre investigația Dossier și Rise: „Avem DOVADA că Dodon este un INFORMATOR al serviciilor secrete ruse, iar politica externă „echilibrată” este ghidată de Kremlin, în interesul Rusiei. CEC ar trebui să-l EXCLUDĂ din cursă”

Întrebat ce căuta Yuri Gudilin la balconul PSRM, atunci când dânsul ieșea din sediul formațiunii, Dodon a spus: „La sediul PSRM vine foarte multă lume. Pe mine nu mă interesează ce ruși sau americani sunt în Chișinău. În campania mea nu sunt implicați polit-tehnologi din Est sau din Vest. Dar pot să vă demonstrez, inclusiv documental, că la oponenții mei este implicat factorul extern. Cei care fac insinuări la adresa mea să se uite în bârna din ochiul lor”, a spus Dodon.

Citește și: DEZVĂLUIRI // Suma IMPRESIONANTĂ pe care Dodon ar cheltui-o pentru „POLIT-TEHNOLOGII” din Federația Rusă: „Este învățat cum să vorbească, cum să zâmbească... Ei pregătesc MINCINOȘI profesioniști...”

De menționat că portalul deschide.md a scris ieri că Igor Dodon ar fi consiliat în această campanie de zeci de agenți ai serviciilor secrete rusești, dintre care majoritatea a făcut parte și din echipa lui Ion Ceban la alegerile locale din toamna anului trecut. În investigație se arată că echipa parașurată din Moscova ca să-l ajute pe Dodon să mai obțină un mandat de șef al statului este divizată în trei părți:

Citește și: Igor Dodon mai primește o LOVITURĂ înainte de alegeri. Acesta ar fi folosit porecla „KREMLINOVICI” și în discuțiile cu „LAVRENTI”

Echipa de comunicare, PR, jurisprudență și propagandă – condusă de Olga Grak.

Echipa de politologi, psihologi, sociologi și ideologogi - condusă de Leonind Gonin.

Echipa de „forță”, un desant de agenți FSB și SVR, mulți dintre ei sub acoperire, cu nume false - condusă de Yuri Gudilin.

Aceeași sursă susține că „centrul operativ al desantului rusesc” se află pe Serghei Lazo nr.25 din Chișinău, exact în sediul oficial al Partidului Socialiștilor, unde e și staff-ul electoral al lui Igor Dodon. „Ședințele comune se fac chiar în biroul de la partid al lui Igor Dodon, dar și în sala de ședințe a partidului, de unde periodic vedem poze de grup cu membrii PSRM – majoritatea executori orbi ale tehnologiilor speciale electorale realizate de serviciile secrete rusești în spațiul CSI”, scrie deschide.md.

Renato Usatîi a confirmat informația respectivă, menționând că Igor Dodon ar plăti polit-tehnologii din Rusia cu 1,2 milioane de euro pe lună, echivalentul a 20,4 milioane de lei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md