10:38:14 18.05.2024
Stiri

Ialoveni: Și-a omorât soția, dar pentru a ascunde urmele crimei i-a schimbat hainele și a machiat-o, spunând că „așa a găsit-o”. Bărbatul riscă detenție pe viață pentru violență în familie

Actualitate 15.05.2024 13:45 Vizualizări623 Autor: Ziarul National
Ialoveni: Și-a omorât soția, dar pentru a ascunde urmele crimei i-a schimbat hainele și a machiat-o, spunând că „așa a găsit-o”. Bărbatul riscă detenție pe viață pentru violență în familie


Un bărbat în vârstă de 63 de ani dintr-un sat din raionul Ialoveni riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață pentru că și-a omorât, în decembrie 2023, soția.

Mai mult, pentru a șterge urmele crimei, acesta a îmbrăcat trupul neînsuflețit în haine curate, hainele murdare de sânge le-a pus în mașina de spălat, a acoperit leziunile de pe fața femeii cu machiaj, după care a sunat, pe 28 decembrie 2023, serviciul de urgență 112, comunicând că și-a găsit soția decedată.

Procuratura raionului Ialoveni, care anunță trimiterea în judecată a cauzei penale pe numele făptașului, susține că, potrivit raportului de expertiză judiciară medico-legală, moartea victimei a survenit cu trei-patru zile înainte de efectuarea autopsiei.

„În luna decembrie 2023, urmărind scopul omorului soției sale cu care locuia într-un sat din raionul Ialoveni, aflându-se la domiciliu, în circumstanțe de timp nestabilite, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu corpuri contondente, peste diferite părți ale corpului, cauzându-i leziuni, care au dus la decesul victimei”, precizează procurorii.

Învinuitul, care tocmai își ispășise o altă pedeapsă de 6 ani de închisoare pentru violență în familie, a refuzat să facă declarații la caz.

Acum, bărbatul, aflat în arest preventiv, riscă o pedeapsă maximă sub formă de închisoare de până la 20 ani sau detenție pe viață omor intenționat, săvârșit asupra unui membru de familie, cu deosebită cruzime.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md