02:50:20 26.09.2018
 
Stiri

Fratele unui general de la Chișinău, ales deputat în pretinsul parlament al Transnistriei

Politică 01.12.2015 11:38 Vizualizări3728 Autor: Ziarul National
Fratele unui general de la Chișinău, ales deputat în pretinsul parlament al Transnistriei Tirotex

Fratele generalului Valentin Mejinschi, fost director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei și actual conducător al firmei de pază „Argus” care aparține lui Vlad Plahotniuc, a fost ales deputat în pretinsul parlament de la Tiraspol.

Andrei Mijinschi a activat anterior în funcții de conducere din așa-zisul minister de interne al Transnistriei, iar în 2013 s-a retras în domeniul economic și în prezent este director al renumitei companii textile „Tirotex”, care aparține holdingului „Șerif”.

În așa-zisul soviet suprem de la Tiraspol, Andrei Mijinschi va fi alături de deputații care s-au declarat în opoziție față de liderul Transnistriei, Evgheni Șevciuk.

Printre cei 43 de candidați care au acces în așa-numitul parlament transnistrean se numără și actualul copreședinte al Comisiei Unificate de Control, Oleg Beleakov, fostul premier al Trasnistriei, Tatiana Turanskaia, fostul președinte al sovietului suprem, Mihail Burla și Galina Antiufeev, soția fostului șef al serviciului de securitate din regiune Vladimir Antiufeev.

Presa din Transnistria a scris că 31 din cele 43 de mandate în așa-zisul soviet suprem de la Tiraspol au fost obținute de candidați care s-au declarat în opoziție față de Șevciuk. Aici au fost publicate numele tuturor deputaților din pretinsul parlament al regiunii separatiste.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Dragos 01.12.2015 12:32

Se stie ca ARGUSS chifteste de gangsteri, interlopi, alte lepre teroriste. Se mai stie ca Sevciuk este bratanul de cruce al Despotului Plahotniuk si ca legatura ombilicala dintre sleahta comunistoido-muscaleasca din Tiraspolea si otravitul "pd"=Partidul Daesh este binecuvantata de ReiKhremlin.

G. Gavril 01.12.2015 15:23

Incredibil. Plaha isi extinde sfera de influenta si in stanga Nistrului. Inca o dovada ca Plaha daca ar fi premier cine stie, poate ar folosi puterea sa in scopul reintregirii tarii.

Hariton 01.12.2015 15:50

Principal ca e in opozitie fata de Sevciuk. In general am o impresie ca regimul de acolo in curind o sa cada. E jale economica in stinga Nistrului, iar oamenii o sa inteleaga ca acest stat artificial si narcoman nu are viitor fara de Chisinau. Mi-i jale pur si simplu de oamenii care locuiesc in stanga Nistrului.

Andrei 01.12.2015 16:00

Asta-i strategie, Chișinaul își bagă oamenii lor în sovietul suprem ca reintegrarea să se facă mai ușor.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.09.2018 09:25 Nicolae Negru O nouă amăgeală: politicieni noi fără...

21.09.2018 11:19 Ziarul National Maria Șleahtițchi // Pe strada Lech K...

21.09.2018 09:27 Nicolae Negru Fantoma lui Filat sau diplopie

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md