12:28:17 21.07.2024
Stiri

FOTO // Ultimul mesaj al lui Andrei Spînu în calitate de VICEPREMIER, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale

Actualitate 13.02.2023 15:19 Vizualizări1431 Autor: Ziarul National
FOTO // Ultimul mesaj al lui Andrei Spînu în calitate de VICEPREMIER, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale


Ministrul demisionar al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, și-a luat astăzi rămas-bun de la echipa sa.

„Colegi, prieteni, vă mulțumesc din suflet. În această perioadă complicată, nu aș fi reușit nimic fără implicarea fiecăruia dintre voi. Sunt mândru de echipa de la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al R. Moldova.

Într-o perioadă scurtă, am adus mai multă independență energetică pentru R. Moldova, am trecut de două ierni complicate, am construit sute de km de drumuri și multe poduri, am ajutat căile ferate să se dezvolte, am ajutat transportatorii de mărfuri să fie liberi în Europa, am obținut roaming ca acasă cu România, am pornit sute de proiecte în sate și raioane și am făcut mai multă regulă în domeniul construcțiilor.

Nu ne oprim aici, vă rog să continuați să vă faceți meseria cu multă integritatea și dedicația. (R.) Moldova e țara noastră, e Europa. Vă doresc succes și vă cuprind”, a scris acesta pe Facebook.

De menționat că, începând cu 14 februarie, Andrei Spînu va activa în calitate de secretar general al Aparatului Președintelui Republicii Moldova.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md