20:44:27 29.05.2023
Stiri

FOTO // Ultimul mesaj al lui Andrei Spînu în calitate de VICEPREMIER, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale

Actualitate 13.02.2023 15:19 Vizualizări1092 Autor: Ziarul National
FOTO // Ultimul mesaj al lui Andrei Spînu în calitate de VICEPREMIER, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale


Ministrul demisionar al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, și-a luat astăzi rămas-bun de la echipa sa.

„Colegi, prieteni, vă mulțumesc din suflet. În această perioadă complicată, nu aș fi reușit nimic fără implicarea fiecăruia dintre voi. Sunt mândru de echipa de la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al R. Moldova.

Într-o perioadă scurtă, am adus mai multă independență energetică pentru R. Moldova, am trecut de două ierni complicate, am construit sute de km de drumuri și multe poduri, am ajutat căile ferate să se dezvolte, am ajutat transportatorii de mărfuri să fie liberi în Europa, am obținut roaming ca acasă cu România, am pornit sute de proiecte în sate și raioane și am făcut mai multă regulă în domeniul construcțiilor.

Nu ne oprim aici, vă rog să continuați să vă faceți meseria cu multă integritatea și dedicația. (R.) Moldova e țara noastră, e Europa. Vă doresc succes și vă cuprind”, a scris acesta pe Facebook.

De menționat că, începând cu 14 februarie, Andrei Spînu va activa în calitate de secretar general al Aparatului Președintelui Republicii Moldova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md