09:17:22 20.01.2021
 
Stiri

FOTO // Partidul „ȘOR” construiește în sate TERENURI de joacă pentru copii. Al doilea într-o săptămână a fost dat în exploatare

Actualitate 31.07.2020 13:46 Vizualizări1240 Autor: Vitalie Hadei
FOTO // Partidul „ȘOR” construiește în sate TERENURI de joacă pentru copii. Al doilea într-o săptămână a fost dat în exploatare


Al doilea teren de joacă, contruit în cadrul proiectului „Un teren de joacă pentru fiecare localitate”, lansat săptămâna trecută la inițiativa liderului Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, a fost inaugurat astăzi la Constantinovca, raionul Edineț.

„Astfel de terenuri de joacă vor fi construite și amenajate în fiecare localitate cu primari ai Partidului „ȘOR”, a spus Ilan Șor, într-un mesaj în care i-a felicitat pe locuitorii din Constantinovca cu ocazia inaugurării noului teren de joacă pentru copii.

„Noi le-am promis oamenilor că le vom face viața mai bună și ne ținem de cuvânt. Scopul nostru este să renaștem satele Moldovei. Iar asta va fi posibil numai dacă în sate vor răsuna râsetele zglobii ale copii”, a spus Ilan Șor, citat de un comunicat de presă al formațiunii sale.

Echipa Partidului „ȘOR” realizează proiecte care să țină moldovenii acasă și să oprească plecarea în masă a cetățenilor peste hotare. Un trai decent acasă, în Moldova, îl merită toți cetățenii, spune Violeta Ivanov, vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”.

„Partidul „ȘOR” a creat condiții bune de trai la Orhei și oamenii au apreciat efortul nostru prin a rămâne să trăiască și să muncească acasă. Noi ne dorim sincer să creăm asemenea condiții în cât mai multe localități din țară”, a afirmat Violeta Ivanov.

Iar vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Vitalie Balinschi le-a spus locuitorilor din Constantinovca că vor urma și alte proiecte frumoase. „Acesta este doar începutul. Noi avem planuri mari pentru această localitate și nu numai. Vrem ca bucuria să nu dispară niciodată de pe fețele locuitorilor, iar cei mici trebuie să fie încurajați încă de la o vârstă fragedă ca să iubească Moldova și să rămână acasă”, a spus Balinschi.

Primarul de Constantinovca, Veaceslav Cotovschi a adresat un mesaj emoționant de mulțumire întregii echipe a Partidului „ȘOR” pentru suportul acordat. „Mulțumim lui Ilan Șor pentru că avem, cu sprijinul lui, un teren de joacă pentru copii. Întreaga localitate este recunoscătoare pentru această realizare. Cu pași mici aducem Europa acasă”, a menționat Cotovschi.

Președinta organizației teritoriale Edineț a Partidului „ȘOR”, Svetlana Panciuc, a spus că toate proiectele formațiunii politice urmăresc să le facă viața mai bună cetățenilor. „Oamenii se conving că proiectele Partidului „ȘOR” reies din necesitățile stringente ale cetățenilor. Proiectele urmăresc renașterea țării. De aceea, acestea sunt apreciate de oamenii”, a spus Svetlana Panciuc.

Sursa citată amintește că acum o săptămână, pe 23 iulie, la inițiativa lui Ilan Șor, a fost lansat proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare localitate”. Primul teren de joacă pentru copii din cadrul acestui proiect a fost inaugurat în com. Cuhnești, raionul Glodeni. Partidul „ȘOR” derulează mai multe proiecte sociale și de infrastructură în circa o sută de localități din țară conduse de primari din partea Partidului „ȘOR”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.01.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Eroarea trumpiștilor...

15.01.2021 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Declarația politică ...

11.01.2021 17:20 Ziarul National Victor Chirilă // R. Moldova - Ucrain...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md