20:56:26 29.09.2020
 
Stiri

FOTO // Partidul „ȘOR” a inaugurat două terenuri de joacă pentru copii în alte două sate

Actualitate 05.08.2020 13:26 Vizualizări586 Autor: Ziarul National
FOTO // Partidul „ȘOR” a inaugurat două terenuri de joacă pentru copii în alte două sate


Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, i-a amploare. În mai puțin de două săptămâni de la lansarea proiectului inițiat de liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șoar, au fost date în exploatare patru terenuri de joacă. Ultimele două terenuri de joacă au fost inaugurate în localitatea Maximovca, raionul Anenii Noi și în satul Dușmani, raionul Glodeni.

La evenimentul de inaugurare din cele două localități au participat funcționari locali, deputați din partea Partidului „ȘOR”, zeci de copii și părinții acestora, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

Ilan Șor i-a felicitat pe locuitorii din ambele sate cu noua realizare. „Pentru echipa noastră mai presus de orice este bunăstarea cetățenilor. Noi ne ținem de promisiuni. Pas cu pas, construim în țara noastră adevărata Europă”, a spus Ilan Șor pentru locuitorii din Maximovca.

„Eu și echipa mea am promis că fiecare sat cu primari din partea formațiunii noastre va avea în acest an iluminat stradal, terenuri de joacă. La anul vom renova drumurile, după care grădinițele și școlile. Noi avem un program de dezvoltare a satelor pentru următorii patru ani, astfel ca la sate să fie traiul cel mai bun”, a spus Ilan Șor locuitorilor din satul Dușmani.

Deputata Reghina Apostolova a menționat că susținerea tinerelor familii și a copiilor este una dintre prioritățile Partidului „ȘOR”. „Este bogat acel sat care are mulți copii, pentru că ei sunt viitorul nostru. Proiectul cu terenurile de joacă este important pentru că le oferim copiilor condiții necesare de joacă și de dezvoltare”, a remarcat deputata Apostolova.

Deputatul Vadim Fotescu a spus că inaugurarea a încă unui teren de joacă este o nouă realizare și o sărbătoare pentru întreaga echipă. „Ceea ce are mai de preț o țară sunt copiii. Atunci când îi vezi pe ei fericiți, înțelegi că munca ta nu a fost depusă în zadar. Partidul „ȘOR” încă odată a demonstrat că este un partid al faptelor, vom continua să realizăm cât mai multe proiecte”, a spus Fotescu.

A împărtășit bucuria alături de cetățenii din satul Dușmani, Glodeni, și vicepreședinta fracțiunii Partidului „ȘOR”, deputata Violeta Ivanov. „Nu ne limităm doar la acest proiect. Dvs. ați văzut că acolo unde sunt primari din partea Partidului „ȘOR”, acolo se văd rezultate muncite și acolo oamenii trăiesc mult mai bine. Am început cu Orhei și ați văzut cât de mult s-a schimbat în bine. Ne dorim foarte mult ca să mergem în toată țara cu proiecte frumoase”, a afirmat Ivanov.

Sursa citată amintește că pe 23 iulie, la inițiativa lui Ilan Șor, a fost lansat proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare localitate”. Primele două terenuri de joacă pentru copii din cadrul acestui proiect au fost inaugurate în comuna Cuhnești, raionul Glodeni, și la Constantinovca, raionul Edineț.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md