15:54:28 25.06.2024
Stiri

FOTO // Idei de machiaj pentru balul de absolvire

Reportaj 15.05.2016 08:00 Vizualizări4183 Autor: Ziarul National


FOTO // Idei de machiaj pentru balul de absolvire sursa: eva.ro

Aştepţi cu nerăbdare petrecerea alături de colegii şi profesorii tăi, de la finalul anilor de studii? Pentru că este un moment atât de important în viaţa ta, trebuie să arăţi impecabil şi să fii atentă la cele mai mici detalii. Descoperă câteva idei de machiaj pentru balul de absolvire.

O astfel de petrecere este de obicei una formală, la care participă nu numai colegii tăi, ci şi profesorii care ţi-au fost alături pe durata anilor de studii. De aceea este necesar să alegi cu mare atenţie machiajul. Optează pentru un stil care ţi se potriveşte, adecvat vârstei, locului şi momentului în care se va desfăşura evenimentul. Evită machiajul strident, exagerat, culorile neon, fardurile cu glitter, genele false masive şi conturarea puternică a feţei. Iată câteva idei de machiaj pentru balul de absolvire:

Rujul mat


O tendinţă importantă în ceea ce priveşte machiajul pentru seară, rujul mat este alegerea potrivită dacă vrei un makeup senzual, care să-ţi pună buzele în valoare. Culorile ceva mai închise, precum roşu burgund, vişiniu, carmin, bordeaux etc. vor arăta excelent pe buze în variantă mată, rezultatul fiind un machiaj sexy, misterios. Dacă alegi o culoare intensă pentru buze, păstrează machiajul ochilor într-o notă discretă, altfel rişti ca rezultatul final să fie un makeup prea încărcat.

Privire intensă


Genele false, de tip fir cu fir, sunt din ce în mai populare, tocmai pentru că te ajută să-ţi transformi instant privirea, fără să apelezi la prea multe farduri. Un machiaj discret al ochilor va fi foarte bine pus în valoare dacă apelezi la acest tip de gene false. Secretul este însă de a alege dimensiuni raţionale, nu gene mult prea lungi, care atrag atenţia într-un mod neplăcut. Scopul tău este de a crea impresia că ai gene lungi şi sexy în mod natural.

Machiaj cat eyes


Un alt tip de machiaj care este foarte potrivit pentru balul de absolvire este cel în stilul cat eyes. Poate fi realizat cu ajutorul fardului, dar şi cu tuşul pentru pleoape, dar în acest caz ai nevoie de ceva îndemânare pentru a trasa corect liniile. Tot cu ajutorul tuşului poţi obţine un machiaj retro, în stilul anilor '50.

Machiaj smokey eyes


Acesta este un tip de machiaj clasic pentru seară, fiind opţiunea cu care nu vei da cu siguranţă greş la balul de absolvire. Poate fi realizat cu nuanţe închise de gri, brun, mov, albastru sau oricare altă culoare este pe placul tău, dar o tendinţă importantă a acestui sezon este machiajul smokey eyes în nuanţe ceva mai deschise. Cu cât culoarea pe care o alegi este mai închisă, cu atât machiajul va fi mai puternic. Dacă vrei un makeup discret, optează pentru nuanţe deschise.

Machiaj în nuanţe metaliceFardurile de pleoape cu un sidef ce oferă impresia unei culori metalice sunt de asemenea o alegere potrivită pentru un machiaj ideal pentru balul de absolvire. Alege culori calde, precum auriu, cupru, şampanie. Rezultatul va fi un look absolut spectaculos. Se potriveşte de minune cu rochiile negre pentru că oferă un plus de luminozitate şi strălucire.

Sursa: eva.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md