06:19:00 24.05.2024
Stiri

FOTO // Cei mai frumoși BĂRBAȚI din lume

Monden 02.10.2018 20:04 Vizualizări18141 Autor: Ziarul National


FOTO // Cei mai frumoși BĂRBAȚI din lume sursa: eva.ro

Sunt frumoși, sunt celebri și sunt bogați – par a fi născuți pentru a avea succes.

În fiecare an, revista People publică lista celor mai frumoși bărbați din lume. La fiecare ediție, unii dintre ei, precum Brad Pitt și George Clooney, sunt abonați la una dintre pozițiile fruntașe ale acestui clasament. Alții apar meteoric sau se bucură de mai multe victorii care le confirmă puterea de seducție.

Bright Side face bilanțul și prezintă cei mai frumoși bărbați din ultimii ani, desemnați de People, pe care orice femeie și-ar dori să pună mâna.

Mel Gibson, 1985

A fost o vreme când ochii lui puteau topi inima oricărei femei de pe Pământ. În 1985, a fost primul bărbat desemnat de cititorii revistei People cel mai sexy din lume. Rolul din seria foarte populară „Mad Max” l-a făcut un star.

Tom Cruise, 1990

Când a fost considerat cel mai atractiv bărbat din lume, Tom avea 28 de ani și era la apogeul carierei sale. Astăzi pare că nu a îmbătrânit deloc și rămâne unul dintre cei mai frumoși actori.

Richard Gere, 1993 și 1999

A fost de două ori cel mai sexy bărbat din lume, performanță care spune tot despre capacitatea lui de seducție. Proaspăt însurat, pentru a treia oară, starul din „Frumușica” nu și-a pierdut nici acum șarmul.

Brad Pitt, 1995 și 2000

Unul dintre cei mai frumoși tipi de pe Pământ, n-a fost foarte norocos în dragoste, trecând prin două divorțuri. Dar ce-i al lui e doar al lui - combinația de trăsături fizice l-au făcut remarcat imediat după majorat și de atunci milioane de femei visează la el. Brad Pitt a fost desemnat de două ori cel mai frumos bărbat din lume, în 1995 și în 2000.

Ben Affleck, 2002

Cândva un băiat încântător, talentatul actor și regizor și-a cam complicat viața în ultimul timp. Aflat în proces de divorț și copleșit de dependența de alcool, starul e acum la dezalcoolizare. Dacă o mai ține mult așa, șarmul lui se va topi.

Jude Law, 2004

Un actor extrem de talentat, Jude Law e printre puținii care ar fi putut fi model. În 2004 a fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume și singurul motiv de mirare este că nu a mai câștigat acest titlu. Dar concurența e foarte puternică, veți vedea.

Matthew McConaughey, 2005

Matt s-a făcut remarcat în câteva filme în care și-a expus pletele și mușchii. Beneficiind de trăsături deosebite, el a devenit repede popular și nu doar talentul actoricesc l-a ajutat.

George Clooney, 1997 și 2006

Femeile din toată lumea au aflat de George după ce acesta a jucat în serialul „ER” care încă se difuza când a fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume. Următoarele roluri i-au consolidat celebritatea și l-au așezat în grupul celor mai sexy bărbați din lume, nu doar de la Hollywood. Socotit ani la rând cel mai sexy burlac din lume, Clooney a renunțat la acest titlu după ce s-a căsătorit cu avocata Amal Alamuddin.

Matt Damon, 2007

Bun prieten cu George Clooney și Brad Pitt, Matt a reușit să le fure prima poziție în topul celor mai frumoși bărbați din lume. Fără să iasă neapărat în evidență, actorul i-a cucerit, totuși, pe cititorii revistei People în urmă cu 11 ani.

Hugh Jackman, 2008

Rolul din „Wolverine” l-a ajutat pe actorul australian să cucerească onorantul titlu. Puțini tipi celebri pot rivaliza cu el la capitolul sex-appeal.

Johnny Depp, 2003 și 2009

Cel mai „răpitor” pirat din lume, Johnny Depp a luat de două ori titlul celor de la People. Prima dată a făcut-o după lansarea superproducției „Pirații din Caraibe”, a doua oară a reușit la șase ani distanță.

Bradley Cooper, 2011

Cu apariții discrete timp de câțiva ani, Bradley a reușit să se remarce în comedia „Hungover” și de atunci șarmul lui a cucerit lumea. Deloc întâmplător, rolurile sale au devenit tot mai bune, iar cariera sa e în continuă ascensiune.

Channing Tatum, 2012

Un băiat care a venit de nicăieri și s-a oprit direct pe locul întâi, devansându-i pe „veteranii” de pe listă. Mușchii și atitudinea l-au propulsat în această poziție.David Beckham, 2015

Fostul fotbalist englez nu putea lipsi de pe lista învingătorilor. Considerat încă de la 20 de ani unul dintre cei mai sexy bărbați, soțul Victoriei Beckham s-a maturizat mult, dar frumusețea lui e ca vinul, apreciindu-se pe măsură ce trece timpul.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md