03:32:42 16.04.2024
Stiri

FOTO // Adrian Dupu, luat la întrebări de viitorii diplomați ai R. Moldova. „Acești tineri își doresc să contribuie la dezvoltarea R. Moldova și consolidarea relației cu România”

Actualitate 21.02.2024 17:15 Vizualizări512 Autor: Ziarul National
FOTO // Adrian Dupu, luat la întrebări de viitorii diplomați ai R. Moldova. „Acești tineri își doresc să contribuie la dezvoltarea R. Moldova și consolidarea relației cu România”


Șeful Departamentului pentru Relația cu R. Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu, a fost luat astăzi la întrebări de elevii și studenții din cadrul Asociației Tinerilor Diplomați din Moldova.

Viitorii diplomați au vrut să afle mai multe lucruri despre instituția pe care o conduce Adrian Dupu, despre ajutorul oferit R. Moldova și proiectele pe care le implementează statul român în republica noastră.

„Am avut o întâlnire foarte bună și constructivă cu elevii și studenții din cadrul Asociației Tinerilor Diplomați din Moldova. Timp de o oră am răspuns întrebărilor și curiozităților lor legate de DRRM, de responsabilitățile unui secretar de stat, despre implicarea în viața politică, carieră, studii și multe altele.

A fost o adevărată plăcere să discut cu acești tineri și să văd că își doresc să contribuie în viitor la dezvoltarea republicii și la consolidarea relației dintre România și R. Moldova”, a scris oficialul din Guvernul României într-o postare pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md