20:46:54 22.03.2023
Stiri

FAKE NEWS // Ministerul Apărării DEZMINTE că cetățenii R. Moldova sunt chemați în număr mare la Centrele Militar-Teritoriale, în legătură cu situația de securitate din regiune

Actualitate 08.02.2023 16:28 Vizualizări979 Autor: Ziarul National
FAKE NEWS // Ministerul Apărării DEZMINTE că cetățenii R. Moldova sunt chemați în număr mare la Centrele Militar-Teritoriale, în legătură cu situația de securitate din regiune


Ministerul Apărării dezminte manipulările promovate în mediul online de unii politicieni, potrivit cărora cetățenii sunt chemați la Centrele Militar-Teritoriale din R. Moldova.

„Conform procedurii, ordinele de chemare sunt expediate cetățenilor R. Moldova în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 77 din 31 ianuarie 2001 pentru aprobarea Regulamentului privind activitatea administrativ-militară și efectivul-limită al organelor administrativ-militare, dar și în scopul actualizării bazei de date a Centrelor Militar-Teritoriale.

Aceste acțiuni se efectuează în mod constant. Expedierea ordinelor de chemare nu are nicio legătură cu situația de securitate din regiune. Rugăm cetățenii să fie vigilenți în contextul în care, în ultimul timp, pe marginea acestui subiect s-au intensificat tentativele de manipulare și speculații”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.03.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Cine să facă reUnirea?

20.03.2023 09:06 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin, Maia Sandu și...

17.03.2023 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scuturând rămășițele...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că decizia Parlamentului de a modifica sintagma „limba moldovenească” cu cea de „limba română” în legislația națională, în conformitate cu decizia Curții Constituționale din anul 2013, este corectă?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md